Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde grote projecten - Randstad

Doorsturen
 
 • Aanbod € 50.000 - € 60.000
 • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9060400
 • Locatie Amsterdam
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Met de nieuwe projecten die afgelopen periode zijn verworven, liggen de utilitaire activiteiten van Heijmans op koers waarbij ook het projectenbedrijf groei laat zien. Om deze groei door te zetten zijn we binnen ons projectenbedrijf op zoek naar Werkvoorbereiders W. Je gaat in deze functie deel uitmaken van een van Nederlands meest vernieuwende bedrijven in de bouwsector!

Functie

Vanuit onze opdrachtgevers is er een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier een compleet gebouw te ontwerpen en te realiseren. Een goede voorbereiding en controle op de voortgang van werkzaamheden is hierbij van essentieel belang. Dit maakt de rol van Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde bij Heijmans Utiliteit tot een uitdaging. Je gaat in deze functie deel uitmaken van een van Nederlands meest vernieuwende bedrijven in de bouwsector

Als Werkvoorbereider W ben je in samenwerking met de projectleider verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere van onze grote integrale utilitaire projecten. Op basis van je kennis op het gebied van werkmethoden en uitvoeringsvoorwaarden lever je een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming. Je stelt calculaties en offertes op en je signaleert meer-/ minderwerk. Binnen deze afwisselende functie heb je veel interne en externe contacten betreffende de voorbereiding van diverse projecten met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers. Je hebt een grote passie voor werktuigbouwkundige installaties en verliest het belang van de klant nooit uit het oog.

Bedrijf

Heijmans Bouw & Techniek is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten.

Je werkt in deze functie op een van onze projectlocaties met name binnen de Randstad. Actuele projecten zijn de Rechtbank Amsterdam, EMA Amsterdam en Hart van Zuid in Rotterdam.

Aanbod

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij Heijmans.

Profiel

Vanuit je betrokkenheid weet je wat we als Heijmans willen bereiken en daar wil je graag je bijdragen aan leveren. Je steekt je handen uit de mouwen en houd je aan de gemaakte werkafspraken. Samenwerken met je het team geeft je energie en je weet als geen ander dat we samen verder komen dan ieder voor zich alleen.

 • Je hebt een opleiding op minimaal mbo 4-niveau, bijvoorbeeld richting werktuigbouwkunde
 • Je hebt aantoonbaar kennis van werktuigbouwkundige installaties
 • Je hebt circa 3 jaar relevante werkervaring bij voorkeur binnen de utiliteit
 • Gezien de standplaats van onze projecten woon je bij voorkeur in de Randstad of het midden van het land
Doorsturen