Projectleider Elektrotechniek Grote projecten - Randstad

Doorsturen
 
 • Aanbod € 60.000 - € 70.000
 • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9060500
 • Locatie Rotterdam
 • Contract Via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Met de nieuwe projecten die afgelopen periode zijn verworven, liggen de utilitaire activiteiten van Heijmans op koers. De omzet is toegenomen waarbij ook het projectenbedrijf groei laat zien. Om deze groei door te zetten zijn we binnen ons projectenbedrijf op zoek naar Projectleiders E. Je gaat in deze functie deel uitmaken van een van Nederlands meest vernieuwende bedrijven in de bouwsector!

Functie

Als Projectleider E binnen Heijmans Bouw & Techniek ligt jouw uitdaging in het optimaal realiseren van onze grote integrale en multidisciplinaire projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. In samenwerking met je team ben je verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere projecten en streef je continu naar een hoge klanttevredenheid. Je optimaliseert het uitvoeringsproces en bent iedere keer weer op zoek naar verbeteringspotentieel. Binnen deze afwisselende functie ben je financieel verantwoordelijk voor jouw project en draag jij mede zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van je teamleden. Ook ben jij het ‘gezicht’ van Heijmans en ga jij in gesprek met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Bedrijf

Heijmans Bouw & Techniek is een onderdeel van Heijmans, een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten.

Je werkt in deze functie op een van onze projectlocaties met name binnen de Randstad. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn het Nationaal Militair Museum in Soesterberg en het Timmerhuis in Rotterdam. Actuele projecten zijn de Rechtbank Amsterdam, EMA Amsterdam en Hart van Zuid in Rotterdam.

Aanbod

Als Projectleider gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij Heijmans.

Profiel

In alles wat je doet staat het resultaat centraal, je motiveert jezelf en je team om samen tot een goed resultaat te komen. Je durft open en eerlijk te zijn over eventuele fouten zodat we hiervan samen kunnen leren en we continu kunnen verbeteren. Je hebt, voelt en neemt je verantwoordelijkheid voor je taken, werkzaamheden én je team.

 • Je beschikt over een hbo of universitair diploma, richting Elektrotechniek met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring binnen de bouwbranche
 • Je hebt affiniteit met werken in de utiliteitsmarkt (bouw, techniek, facility management)
 • Je kunt contractuele voorwaarden vertalen naar praktisch passende dienstverlening voor je klant en opdrachtgever. Hierbij ben je initiatiefrijk en staan de klantvraag en kwaliteit voor jou voorop
 • Gezien de standplaats van onze projecten woon je bij voorkeur in de Randstad of het midden van het land
Doorsturen