Project Manager Investments

Doorsturen
 
 • Aanbod € 70.000 - € 80.000
 • Functiegroep Project & Program Management, Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9079600
 • Locatie Veenendaal
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Consumer Goods, Manufacturing, Food, Feed & Pharma

Over deze vacature

Is het turnkey opleveren van grote technische projecten nu al je dagelijkse verantwoordelijkheid? Ben jij er daarnaast aan toe om je grenzen te verleggen door zowel complexe technische als gebouw gerelateerde projecten te managen in Nederland, België en Italië? Vertel ons dan hoe jij met jouw talent voor projectmanagement en ervaring impact gaat maken!

Nieuwsgierig naar wie je collega’s zijn en hoe de afdeling Project Management vorm is gegeven? Lees snel verder en reageer dan op de functie van Project Manager Investments bij SanoRice Holding in Veenendaal.

Functie

Onze positie als marktleider is het resultaat van de inspanningen van onze medewerkers en het vertrouwen van onze klanten. Dit had niet gekund zonder de grootschalige investeringen van de holding organisatie in de Nederlandse, Belgische en Italiaanse productielocaties en de projectorganisatie die dit in goede banen heeft geleid. Vooroplopen en nieuwe wegen bewandelen om onze klanten te behouden is het doel. Jij maakt impact door in the lead te zijn!

Je bent sterk in het managen van tijd, geld en techniek. Als Project Manager ben jij in staat om zelfstandig complete productiestraten en gebouw gerelateerde projecten turn key op te leveren. Allemaal volgens afspraak, binnen het budget en volledig operationeel.

Voor SanoRice Holding in Veenendaal ga jij het verschil maken wanneer jij:

 • Intern slim inventariseert en informatie verzamelt als het gaat om het inzichtelijk krijgen van de wensen, eisen en productie- en procesinput;
 • Een globale lay-out maakt waarin je vaststelt wat gebouw gerelateerde, functionele en/of machinespecificaties zijn en wat de planning wordt die daarbij hoort;
 • Initiatief neemt om de markt te verkennen en offertes op te vragen voordat er een keuze wordt gemaakt voor de samenwerking met een leverancier;
 • Samenwerkt met je collega’s en leidinggevende om contracten te beoordelen en het maximale potentieel haalt uit (contract)onderhandelingen;
 • Vanaf het begin tot en met het eind de lead hebt, waardoor je binnen de gestelde termijn, binnen het budget en binnen de technische en kwalitatieve normen een project turn key oplevert;
 • Na de inbedrijfstelfase ook nazorg biedt als je het gebouw gerelateerde project, de machine of productielijn hebt overgedragen aan de desbetreffende fabriek.

Bedrijf

Sinds 1987 is SanoRice op innovatieve wijze bezig met het ontwikkelen en produceren van gepofte rijst-, mais- en meergranenwafels. Verantwoorde en duurzame producten maken zit in haar DNA. Als private label producent levert ze via A-merken, retailers en distributeurs aan consumenten in meer dan 40 landen. Met vestigingen in Nederland, België en Italië maakt zij meer dan 15 miljoen gepofte wafels per dag. Met verschillende granen, smaken, coatings en toppings ontwikkelt zij samen met haar partners unieke combinaties.

In deze rol ga jij aan de slag bij SanoRice Holding in Veenendaal. De holding ondersteunt de 3 zelfstandig opererende fabrieken in Nederland, België en Italië. De overkoepelende afdelingen verkoop, inkoop grondstoffen en verpakkingsmaterialen, R&D, projectmanagement, maintenance, financiën en ICT zijn bij de holding ondergebracht.

Jij versterkt het team Project Management. Met 2 directe collega’s werk je aan het turnkey opleveren van technische en gebouw gerelateerde projecten aan de fabriek. Je ene collega is Senior Projectmanager en inhoudelijk aanspreekpunt voor complexe technische vraagstukken en je andere collega is Projectmanager. Je draagt bij aan het ontwikkelen van de collectieve intelligentie door relevante projectkennis en ervaring te delen in het team. In deze functie rapporteer je direct aan de Corporate Maintenance & Projectmanager. Het team staat bekend als resultaatgericht, verantwoordelijk en betrouwbaar. De werksfeer is gedreven en pragmatisch.

Aanbod

Je komt te werken in een bedrijf met een rijke geschiedenis en een mooie toekomst. Jouw bijdrage wordt dan ook goed beloond. Heb je de ambitie om je nek boven het maaiveld uit te steken, dan levert je dat meer op dan alleen geld! SanoRice investeert in opleidingen en trainingen zodat je kunt laten zien wat je waard bent. En voor iedereen geldt dat zij je de ruimte geeft om te leren van elkaar en door te doen. Kiezen voor SanoRice Holding betekent:

 • Een afwisselende baan bij de wereldmarktleider van private label geproduceerde rijst-, mais- en meergranenwafels;
 • Een motiverend bruto maandsalaris op basis van 40 uur, dat wordt afgestemd op jouw potentie, carrièreniveau en relevante ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling waarbij de werkgever een deel van de premie vergoed;
 • Je maakt gebruik van onze moderne kantooromgeving, keuken en koffieapparaat met heerlijke verse bonen;
 • Functie gerelateerde programma's om je te ontwikkelen door het volgen van vak gerelateerde trainingen, cursussen en opleidingen.

Profiel

Je straalt iets uit, wat anderen een vertrouwd en familiair gevoel geeft. Je boekt vooruitgang omdat je met beide benen op de grond staat en doet wat je moet doen. Zelfstandig. Zonder het mooier te maken zet je zichtbare resultaten neer. Samen! Je krijgt collega’s gemotiveerd door de manier waarop je ze aanspreekt. Maar je weet ook dat niet iedereen zomaar doet wat je vraagt. Jouw luisterend oor en persoonlijke aandacht zorgt voor begrip. Wat je verder nog meebrengt:

 • Afgeronde HBO-opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica, basiskennis van besturingstechniek en bekend met Solid Works en Autocad;
 • Je hebt ongeveer 5 jaar relevante werkervaring opgedaan met het managen van multidisciplinaire projecten;
 • Werkervaring binnen een productie-omgeving of in de machinebouw is noodzakelijk voor deze functie. Als je bekend bent binnen de voedingsmiddelenindustrie, dan is dat een pré;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van Duitse taal is een pré.

Ben jij de Projectmanager die samen met ons de toekomst realiseert en SanoRice aan de top van de markt houdt? Solliciteer dan nu!

De werving en selectie voor de functie Project Manager Investments wordt exclusief uitgevoerd door YER. Neem voor meer informatie over deze functie of over onze organisatie, contact op met mij op.

Doorsturen