Manager Internal Control a.i.

Doorsturen
 
  • Aanbod Max. € 75 per uur
  • Functiegroep Finance
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 9077300
  • Locatie Noord-Brabant
  • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Voor een toonaangevende speler in de regio van Eindhoven is YER per direct op zoek naar een Manager Internal Control. Het gaat om een opdracht van minimaal 6 maanden, met kans op verlenging. Je kan deze opdracht op ZZP-basis vervullen, maar een contract voor de duur van de opdracht is ook mogelijk.

Functie

De Internal Control Manager is verantwoordelijk voor het internal control framework en het opzetten, plannen, coördineren van de controle programma’s waaronder SOx en Business Integrity en het uitvoeren van kwaliteitstoetsing op deze programma’s. In samenwerking met controllers en lijnmanagers evalueer je risico’s en bepaal je de aandachtspunten van de audits. Je bent aanspreekpunt voor externe en interne auditors en je bent verantwoordelijk voor het (laten) opvolgen van deficiënties en auditpunten. Periodiek rapporteer je aan het management over de status, resultaten en opvolging van bovengenoemde programma’s. Je neemt deel aan projecten vanuit het interne beheersingsaspect en bent actief in het adviseren van het management ten aanzien van inrichting van processen, procesoptimalisatie, internal controls en het signaleren van risico’s.

Bedrijf

De Internal Control Manager is onderdeel van de Finance & Control organisatie en verantwoordelijk voor de werkzaamheden op het gebied van internal control waaronder Sarbanes-Oxley (SOx) en Business Integrity programma’s. Samen met een assistent stuurt de Internal Control Manager deze programma’s aan. Daarbij gaat het om interne controle in financiële en operationele processen binnen Inkoop, Productie, Verkoop, Productontwikkeling, IT en Finance & Control voor de Nederlandse en de Europese verkoopvestigingen.

Aanbod

  • Wij bieden een uitdagende opdracht voor minimaal 6 maanden, met kans op verlenging
  • Max. € 75 per uur

Profiel

Je beschikt over een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op academisch niveau en minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van (internal) audit en/of internal control (SOx). Je hebt kennis van bedrijfsprocessen en organisatie modellen, administratieve organisatie en internal controls en bent op de hoogte van relevante wetgeving en ontwikkelingen daarin, waaronder PCAOB vereisten. Je bent analytisch sterk en stressbestendig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels. Een zelfstandige en onafhankelijke opstelling is van belang. Kennis over applicaties als SAP GRC is een pré.

Doorsturen