Productmanager Wegen en Identificatie

Doorsturen
 
 • Aanbod Zeer goede arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Marketing & Communication, Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9067100
 • Locatie IJsselstein
 • Contract Detachering via YER, In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Voor Terberg Machines zoekt YER een Productmanager Wegen en Identificatie.

Functie

De functie zal een combinatie zijn tussen enerzijds productmanagement voor de tak Wegen en Identificatie en anderzijds het opzetten van een Remote Diagnose systeem.

A. Productmanager Wegen en Identificatie
Door de marktvergroting van de huidige productmanager komt deze functie vacant. De standplaats is IJsselstein in Utrecht. De Weeg en identificatiesystemen (RFID) zijn voertuig-gebaseerd en de weegsystemen kunnen ijkwaardig worden geleverd.

Wat houdt de functie in:

 • Het begeleiden van het huidige weeg- en identificatiesysteem door commerciële ondersteuning van TRRG-distributeurs (productfunctionaliteiten, prijsstellingen en projectmanagement)
 • Coördineren/volgen van de pilot van een nieuw systeem in i.s.m. met de ontwikkelingsafdeling van Terberg Machines
 • Vervolgens verkoop gereed maken van dit nieuwe systeem (presentaties, verkoopdocumentatie, prijsstellingen) en dit systeem promoten binnen alle bedrijven van de Terberg RosRoca Group zodat dit met succes in de markt gezet kan worden
 • Bijdrage leveren aan de toekomstige software ontwikkeling

B. Remote diagnose systeem
Parallel aan het weegsysteem loopt een concept voor het monitoren via telemetrie van de conditie van de TRRG-oplossingen in de operaties en waarmee de TRRG-distributeurs, op afstand, kunnen worden ondersteund voor onder andere de after sales support (foutdiagnose, software updates).

Wat houdt de functie in:

 • Samen met de afdeling Ontwikkeling van Terberg Machines de oplossing verder vormgeven
 • Geleidelijk aan, gecontroleerd en i.s.m. het management draagvlak creëren binnen alle bedrijven van de TRRG om dit nieuwe concept in nauwe samenwerking met TRRG bedrijven in de markt zetten
 • Eigen inbreng verlenen en met visie mede richting geven aan de toekomstige oplossingen binnen dit concept

Bedrijf

Terberg Machines staat synoniem voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige, robuuste en betrouwbare producten, geproduceerd volgens de hoge normen met gebruik van de geavanceerde technologie en componenten. Deze producten worden wereldwijd gebruikt in de afvalinzamelingssectoren voor verwerking en recycling. Strenge tests, zorgvuldig ontwerp en productietechnologie waarborgen dat de kwaliteit van de producten.

Hieronder vallen inzamelvoertuigen met front-, zij- en achterladers welke in verschillende Europese landen worden geproduceerd. Deze voertuigen bestaan uit drie delen n.l. het chassis, de kraakpersopbouw en de belading. De beladingen kunnen worden voorzien van het Tergberg weeg en identificatiesysteem.

Terberg Machines is onderdeel van Terberg RosRoca en heeft werkmaatschappijen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, België, Frankrijk, Nederland, Polen en de Verenigde Staten in samenwerking met een uitgebreid en groeiend netwerk van distributeurs wereldwijd.

Aanbod

Als een collega van Terberg krijg je een afwisselende fulltime baan in een gezond en ambitieus familiebedrijf dat in 2017 de winnaar was van de Award voor Family bedrijven in Nederland. Ze beginnen vroeg met werk, maar je bent op tijd klaar (7.30 – 16.30). Vrijdagmiddag ben je vrij. Je werkomgeving is dynamisch, qua organisatie en qua team. Je werkt met gemotiveerde collega’s in een prettige sfeer. Je salaris past bij deze functie en Terberg komt je tegemoet in vakgerichte studiekosten. Daarnaast biedt ze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een actieve personeelsvereniging zorgt voor ontspanning met collega’s buiten werktijd. Een auto, laptop en telefoon zijn onderdeel van het voorwaarden pakket.

Profiel

Wie zoeken we:

De man of vrouw voor deze positie werkt zelfstandig. Je bent een zelfstarter met een proactieve houding, een positieve denker met een hands-on mentaliteit. Je staat zelfverzekerd en kritisch in het leven. Met je analytisch denkvermogen en flexibele instelling ben je in staat om diverse afdelingen met elkaar te laten communiceren en samenwerken. In deze functie los je zelfstandig problemen op en communiceer je met collega’s alsook met opdrachtgevers, projectengineers, testmedewerkers en materiedeskundigen. Indien gevraagd ook met klanten om er voor te zorgen dat het wensen- en eisenpakket correct geïnterpreteerd en geïmplementeerd wordt.

Je hebt een technische HBO- of WO-niveau opleiding genoten in de richting van Elektrotechniek en bent op de hoogte van automatisering op industrieel niveau. Affiniteit en interesse met IT is een pre. Je hebt 7-15 jaar B-2-B-werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een overtuigend gesprekspartner, die goed is in contact maken en kan schakelen tussen verschillende niveaus. Klantgericht is een eigenschap die goed bij je past. Organiseren en enthousiasmeren gaan je goed af en je bent bereid om af en toe te reizen. Je wil de business en mensen graag leren kennen en weet de boodschap over te brengen. Een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels is vanzelfsprekend, kennis van het Duits is een pre, evenals je interesse in voertuigtechniek.

Doorsturen