Projectsecretaresse

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep Support
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 9061200
  • Locatie Gelderland
  • Contract Detachering via YER, In dienst van opdrachtgever
  • Branche Construction

Over deze vacature

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Projectsecretaresse, voor 32-40 uur in de regio Zaltbommel. Yer Support Professionals richt zich op het landelijk bemiddelen van de HBO-/WO- Support Professional, waaronder Personal Assistants, Secretaresses, Projectsecretaresses, PMO, Office Managers, etc. De afgelopen 10 jaar hebben we een sterk netwerk opgebouwd en bij uiteenlopende organisaties en branches de match kunnen maken.

Functie

Je bent de spin in het web als het gaat om alle taken die in onze projectontwikkelingsorganisatie technisch- administratief ondersteunend zijn aan de projecten. Je bent het aanspreekpunt namens de organisatie voor je collega's én externe relaties. Je hebt een serviceverlenende instelling, werkt accuraat en consequent.

• Je bent de spil voor alle administratieve zaken van de projectorganisatie;
• Je werkt nauw samen met onze projectmanagers en draagt bij aan de realisatie van projecten;
• Je draagt zorg voor een juiste administratie voor de (technische) projecten;
• Je bent de aanjager voor het nakomen van de gemaakte afspraken en draagt zorg voor een kloppende planning/afstemming;
• Je beheert de dossiers, organiseert de agenda-afspraken en verzorgt de verslaglegging bij interneen externe overleggen.

Kortom een veelzijdige rol met ruimte om betekenisvol bij te dragen aan een goed geoliede organisatie.

Bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de regio Zaltbommel. Het betreft een ontwikkelingsmanagementorganisatie die opereert voor vastgoedbeleggingsfondsen, investeringsmaatschappijen en particuliere vastgoedeigenaren. Ze zijn planontwikkelaar binnen een breed spectrum aan vastgoedprojecten.

Het is een wendbaar, klein, flexibel en nuchter team van vastgoedprofessionals. Iedereen werkt met grote inzet en passie voor de opdrachtgevers. De medewerkers zijn te typeren als professioneel, onafhankelijk, deskundig, breed ontwikkeld op de inhoud, sterk resultaatgericht, met gevoel voor tact en representatief. Daarnaast werkt het team intensief met elkaar samen., vullen elkaar aan waar nodig en het collectieve succes telt.

Aanbod

De eerste periode van 7 maanden word je getacheerd via YER. Het betreft een structurele invulling met uitzicht op een vaste stelling. We bieden een competief salaris.

Profiel

Bij voorkeur heb je een opleiding genoten met technisch- commerciële oriëntatie op het vastgoed, economie dan wel een officemanagement achtergrond op minimaal MBO-niveau. Of je hebt ruime ervaring als secretaresse/projectondersteuner bij een ingenieursbureau of in een (commerciele) vastgoed- of bouwonderneming.

Je hebt aantoonbare ervaring met verslaglegging, agendabeheer, het bewaken van actielijsten en planningsoverzichten.

Je hebt ervaring met het MS Office-pakket en bij voorkeur ook met MS-projects.

Doorsturen