Teamleader Module Assembly

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 4.600
 • Functiegroep General Management, Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9047300
 • Locatie Noord-Brabant
 • Contract Via YER
 • Branche Manufacturing, Medical & Health

Over deze vacature

Weet jij als geen ander hoe je peoplemanagement skills kunt combineren met kennis van assemblage- en/of elektrotechniek? Ben jij degene die een team op een positieve manier kan motiveren, inspireren en bewegen naar de beste resultaten en gaat jouw hart sneller kloppen van het assembleren van hightech modules voor de semiconductor en medische industrie? Dan is de functie van Teamleader Module Assembly iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en verdere ontwikkeling van een team binnen de afdeling Module Assembly en weet daarnaast de principes vanuit LEAN-manufacturing te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Jij een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, de opdrachtgever een gemotiveerd team en een efficiënt proces!

Functie

Als Teamleader van de afdeling Module Assembly vind je het een uitdaging om te blijven voldoen aan de eisen die op het vlak van kwaliteit, logistiek, techniek en kosten (QLTC) gesteld worden. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de productie van de hightech modules die worden gebruikt bij de meest vooraanstaande opdrachtgevers. Je werkt met een grote diversiteit aan producten en je bent actief in een high-mix en low-volume productieproces. Binnen de productie hanteren ze een aantal LEAN-principes, die worden toegepast om zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen produceren. Vanuit jouw kennis van en ervaring met LEAN-manufacturing weet jij deze principes te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Het team waarvoor je verantwoordelijk bent bestaat uit 15 tot 20 medewerkers die zich onder andere richten op customer returns. Vanuit jouw rol als Teamleader rapporteer je rechtstreeks aan de Unit Manager Module Assembly en werk je nauw samen met de andere teamleaders van de afdeling.

Tot je taken behoren verder:

 • Behalen van de overeengekomen KPI's op QLTC-vlak
 • Signaleren en zo nodig tijdig escaleren van knelpunten
 • Het selecteren en inzetten van personeel op de juiste plek en de introductie van nieuwe (flex)medewerkers binnen je team
 • Leveren van input t.a.v. beoordelingen en ontwikkel/verbetertrajecten van (flex)medewerkers in nauwe afstemming met de Unit Manager
 • Je maakt deel uit van het Multidisciplinaire Improvement Team (MIT) binnen de afdeling en bent van daaruit nauw betrokken bij het verbeterproces binnen de unit en het team
 • Actief bijdragen aan een efficiënte en productieve samenwerking van de teams binnen de afdeling Module Assembly
 • Invulling geven aan en naleven van de geldende regels/normeringen en procedures, denk hierbij aan: ESD/5S/IPC/QMS etc.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een gedecentraliseerde en daardoor slagvaardige organisatie, bestaande uit een holding met twaalf werkmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Slowakije en China en een verkoop- en servicekantoor in Singapore. Ze vindt niet alleen haar dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat ze een prettige werkomgeving creeert voor haar ruim 2500 collega's wereldwijd. Creativiteit en werkplezier staat bij haar centraal en ze hecht grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. Ze gelooft dat echte aandacht voor mensen leidt tot een betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit van haar producten: producten die ons leven aangenamer maken. Haar kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

Onze opdrachtgever is gevestigd te Son en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en het onderhoud van hoogwaardige functionele modules en subsystemen. Werken bij deze opdrachtgever voelt als werken binnen een familiebedrijf met ruim 280 medewerkers, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Er wordt gewerkt aan high-mix en low-volume elektronische samenstellingen die aan mondiaal opererende original equipment manufacturers worden verkocht. Klanten zijn veelal actief in de volgende marktsegmenten: medische diagnosesystemen, medische analysesystemen, dataverwerking, transport en opslag van elektronische data, machinebesturingen en analyseapparatuur.

Aanbod

In de rol van Teamleader Module Assembly bieden wij je een uitdagende functie in een dynamische en kerngezonde productieomgeving. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van onze opdrachtgever. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

Profiel

Om deze rol tot een succes te maken ben je enthousiast en creatief in het overbrengen van je doelstellingen. Je bent hands-on, leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Je bent in staat om multidisciplinair te denken ten aanzien van het gehele proces. Met jouw leidinggevende en communicatieve vaardigheden ben je in staat om medewerkers te coachen om tot steeds betere prestaties te komen. Je voelt je verantwoordelijk voor je taken, bent betrokken en acteert zelfstandig. Kortom een echte teamleader!

Verder vragen we:

 • Afgeronde opleiding op hbo-niveau in een technische richting zoals elektronica, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • Minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring binnen een technisch productiebedrijf als bijvoorbeeld teamleider of groepsleider
 • Kennis van en ervaring met LEAN-manufacturing is een must
 • Ervaring met het office pakket en ERP-software
 • Bereidheid om structureel in ploegendiensten te werken
 • Bereidheid tot werken in een cleanroom
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Dat je woonachtig bent in de regio Son, Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Venlo, Roermond of Weert
Doorsturen