Operationeel Manager

Doorsturen
 
 • Aanbod € 60.000 - € 70.000
 • Functiegroep Logistics, General Management
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9022300
 • Locatie Noord-Holland
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Transportation & Logistics, Recreational, Food, Feed & Pharma

Over deze vacature

Ben jij de Operationeel Manager, met een hoog analytisch vermogen en tevens sterk ontwikkelde people management vaardigheden om daadwerkelijk het verschil te maken in de complexe processen binnen de supply chain van onze opdrachtgever? Dan is deze positie iets voor jou.

Functie

Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van het logistieke productieproces voor één van de zgn. "waardestromen", namelijk de afdeling die de catering verzorgt voor meerdere buitenlandse vliegmaatschappijen die vanaf Schiphol vertrekken. Je geeft direct leiding aan 9 shiftleaders en indirect aan in totaal 180 medewerkers. Aangezien de shiftleaders als "scharnierpunt" fungeren, neemt het coachen en begeleiden van de shiftleaders een belangrijke plaats in, alsmede het optimaliseren van de samenwerking bínnen de afdeling, alsook mét de andere afdelingen.

Vanwege de complexiteit van de processen binnen deze omgeving wordt er zowel beroep gedaan op jouw kwaliteiten op het gebied van probleemanalyse als die op het gebied van people management. Als persoon beschik je over een kalme vastberadenheid en ben je in staat om een goed overall beeld te behouden in het totale krachtenveld van de organisatie.

Je levert een bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van het afdelingsplan en rapporteert rechtstreeks aan de Afdelings Director over de uitvoering hiervan. Je realiseert met klanten afgesproken serviceniveaus en intern afgestemde rendementen. Verder voer je verbeteringen door binnen de processen, bewaak je deze en informeer je verschillende interne en externe stakeholders over de voortgang en resultaten.

Het is je natuur om in een continu veranderende omgeving, snel materie eigen te maken, beslissingen te nemen, georganiseerd tot realisatie te komen en belanghebbende daarin mee te krijgen. Het is je passie om voor en met klanten in de weer te zijn. Je schakelt makkelijk tussen uiteenlopende niveaus en je beweegt je soepel tussen uiteenlopende culturen.

Deze functie wordt uitgeoefend in dagdienst.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale productieorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie en is verantwoordelijk voor de complete bevoorrading van vliegtuigen. Dagelijks verzorgt de organisatie ruim 55.000 maaltijden, waarbij er 300 deadlines te behalen zijn. De organisatie kenmerkt zich door een hands-on, praktische inslag.

Voor één van de vier afdelingen zoeken wij een enthousiaste Operationeel Manager, met een hoog analytisch vermogen en tevens sterk ontwikkelde people management vaardigheden, om daadwerkelijk het verschil te maken in de complexe processen binnen de supply chain.

Aanbod

Naast een uitdagende werkomgeving en prettige, informele werksfeer, biedt onze opdrachtgever een marktconform salaris, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is het salaris afhankelijk van jouw werkervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast heb je op jaarbasis 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van opleidingen op het gebied van Lean, procesoptimalisatie en doorgroeimogelijkheden.

Profiel

 • Tenminste een afgeronde Bachelor Bedrijfskunde, Logistiek/Supply Chain Management of vergelijkbaar;
 • Leidinggevende ervaring binnen een complexe logistieke operationele organisatie;
 • Ervaring met de Lean systematiek;
 • Tactische persoonlijkheid, besluitvaardig, integer en je bent goed in stakeholdermanagement;
 • Je bent een empathische toegankelijke leider, die direct reports perspectief biedt, zowel op inhoud als op persoonlijke groei;
 • Fulltime inzetbaar.
Doorsturen