Werkvoorbereider E

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 50.000/€ 80
 • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 9014300
 • Locatie Amsterdam
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Senior Werkvoorbereider die aan de uitdagende projecten van Heijmans Utiliteit op Schiphol wil gaan werken. Zoek jij afwisselende projecten op een prachtige locatie en heb je een passie voor techniek? Dan is dit de nieuwe uitdaging voor jou!

Functie

Als ervaren bouwprofessional ben je in staat zelfstandig de werkvoorbereiding voor een compleet utiliteitsproject te realiseren. Je geeft ondersteuning aan het projectteam op één of meerdere gebieden voor o.a. inkoop, planning, werkmethodes, (hulp)constructies, materieelkeuze, logistiek, inrichting bouwplaats en kwaliteit. Je levert een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers op basis van kennis van werkmethoden en uitvoeringsvoorwaarden en stelt corrigerende maatregelen voor.

Je draagt zorg voor de uitvoering van processen en activiteiten. Je stelt kwaliteits- en deelwerkplannen op en controleert voorbereidingsdocumenten die door derden zijn ingebracht. Je verzorgt de administratieve werkzaamheden rondom het project en in overleg het aanvragen van vergunningen. Je werkt projectplanningen en schema’s uit, draagt zorg voor de bewaking hiervan en voert de technische administratie uit ten behoeve van de uitvoering van werken. In voorkomende gevallen zorg je voor het compleet houden van het projectdossier.

Bedrijf

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen de ruimtelijke contouren van morgen.

De kernwaarden van Heijmans zijn resultaatgerichtheid, samenwerken en eigenaarschap.

Je komt te werken bij Heijmans Utiliteit op Schiphol. Heijmans Utiliteit Schiphol helpt de organisatie Schiphol door als maincontractor te zorgen dat de utiliteitssector 24/7 beschikbaar is. Heijmans is per 1 april 2019 verantwoordelijk voor Terminal 1 en Terminal 2 gedurende negen jaar.

Aanbod

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij Heijmans.

Profiel

 • Je beschikt over een MBO-of HBO-opleiding Elektrotechniek of Energietechniek
 • Je hebt circa 3-10 jaar recente ervaring in een soortgelijke functie
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband op professioneel niveau werken
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen
 • Je bent proactief
 • Je bent stressbestendig en flexibel
Doorsturen