Management Assistent / Secretaresse

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep Legal & Tax, Support
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 8999200
  • Locatie Eindhoven
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Consultancy & HR

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie, waarin er volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen? YER Support Professionals in doorlopend op zoek naar ervaren talenten. De managementassistent, secretaresse of personal assistent met de juiste skills.

Functie

Binnen alle YER Support Professional functies zorg je voor het ontzorgen van onze opdrachtgever. Je neemt het initiatief, hebt doorzettingsvermogen en bent organisatorisch sterk, kan je structuur aanbrengen en ben je zeer nauwkeurig. Daarnaast verricht je secretariële werkzaamheden zoals het opnemen van de telefoon en bijhouden en plannen van de agenda.

Bedrijf

YER Support Professionals:

De support professional van nu is steeds vaker een sparringpartner die meedenkt en proactief is. Dat scheelt tijd, zodat de manager meer focus heeft om bezig te zijn met de core business. Als ‘tech savvy’ assistant ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en digitale tooling, waardoor een optimale en effectieve samenwerking ontstaat. Jij staat als spil in de organisatie in direct contact met collega’s, weet wat er leeft op de werkvloer en kan dit ook vertalen naar de manager. Organisaties moeten tegenwoordig snel kunnen schakelen, door deze ontwikkelingen verlangen we ook die flexibiliteit en wendbaarheid van jou als support professional. Bij YER Support hebben we uitdagende secretaresse vacatures die jou naar je volgende carrièrestap kunnen leiden. Ook Office Manager, Management Assistent en PMO Assistent vacatures behoren tot de mogelijkheden.

Aanbod

Wij bieden jou:
Intensieve persoonlijke begeleiding
Professionele carrière coaching
Volop ruimte voor ontwikkeling
Inspirerende netwerkbijeenkomsten

Profiel

Persoonlijke eigenschappen:
Proactief, energiek en het kunnen leggen van verbanden. Dienstverlenend met een hands-on mentaliteit zijn eigenschappen welke niet vreemd voor je zijn.
Ook het inzicht om planmatig te werken, organiseren en het weten te stellen van prioriteiten. Het fungeren als een klankbord voor de directie is tevens een belangrijke eigenschap waarover je dient te beschikken. Je staat stevig in je schoenen en weet om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Waar zijn wij naar op zoek:
Je hebt een secretariële- en/of managementopleiding gevolgd op HBO/WO-niveau
Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring
Je kan goed overweg met alle functies en applicaties van het Officepakket

Herken jij jezelf in bovengenoemd profiel en ben je benieuwd wat YER Support Professionals voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Doorsturen