Projectleider Vastgoed & Grondzaken

Doorsturen
 
  • Aanbod € 50.000 - € 60.000
  • Functiegroep Ruimtelijke Ordening en Techniek
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 9001200
  • Locatie Den Helder
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Government & Legal

Over deze vacature

Voor onze opdrachtgever in het noorden van Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Projectleider Vastgoed & Grondzaken. Heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je samenwerkingsgericht, heb je goede communicatieve vaardigheden en heb je een goed ontwikkelde politiek- bestuurlijke sensitiviteit? Reageer dan op deze vacature!

Functie

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor realisatie van jouw eigen projecten en opgaven. Dat kunnen ruimtelijke grondontwikkelingsprojecten zijn, maar ook vastgoed gerelateerde opgaven, zoals duurzaamheidsvraagstukken, asbest- en/of bodemsaneringen of de aan- en verkoop van vastgoedobjecten. Daarbij stel jij zelf je team samen, betrek jij je collega’s en stuur jij functioneel collega-vakspecialisten aan, waarmee je gezamenlijk het projectdoel bereikt. Jij bent verantwoordelijk, proactief en neemt het voortouw in de samenwerking met stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, verkeerskundigen, technisch beheerders, accountmanagers, enz. Naast het leiden van het project breng je vakinhoudelijk jouw vastgoedkennis in.

Met de andere Projectleiders en Beleidsadviseurs werk je nauw samen aan de ruimtelijke ontwikkeling van de stad, deel je jouw kennis en leg je verbindingen met andere relevante ontwikkelingen. Je houdt daarbij de belangen van andere partijen, zoals bedrijven en bewoners, in het vizier. Bovendien informeer en adviseer je de wethouder over de voortgang binnen jouw project en ben je tevens het aanspreekpunt voor de betreffende portefeuillehouder.

Bedrijf

De medewerkers van de gemeente voelen zich thuis bij deze manier van werken. Zij werken samen op basis van vertrouwen, hebben een proactieve houding en nemen verantwoordelijkheid. De medewerkers krijgen ruimte om samen met inwoners problemen op te lossen. Onze medewerkers hebben voldoende kennis, vaardigheden en lef om te doen wat past bij de behoefte van de inwoners. Zij zetten talenten en passies in, om resultaten te behalen. Ze staan open voor veranderingen, zijn leergierig en in staat om over grenzen heen te kijken. De gemeente geeft medewerkers de gelegenheid en middelen om hun werk goed te kunnen doen. De gemeente staat de komende jaren voor grote uitdagingen binnen het ruimtelijke domein. Nieuwe projecten worden opgestart, de Omgevingswet wordt ingevoerd en de inwoners verlangen een blijvend goede dienstverlening.

Aanbod

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van € 2591,- (aanloopschaal 9) en maximaal € 4225,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 10, medewerker beleid/specialist B). Naast genoemd bruto maandsalaris ontvang je 17,05 % van jouw salaris in de vorm van een individueel keuzebudget waarmee je een deel van jouw arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Verder biedt de gemeente naast een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, de gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Regeling (CAR) en Uitwerkingsovereenkomst (UWO). Aanstelling vindt plaats voor een jaar met de intentie van een vaste aanstelling.

Profiel

Onze ideale kandidaat beschikt over het eigenaarschap van zijn of haar projecten en weet hier op kundige wijze invulling aan te geven. Je bent een doorzetter en je hebt een relevante opleiding op HBO++ -niveau succesvol afgerond. Bovendien heb je werkervaring met vastgoed gerelateerde vraagstukken en/ of grond- en vastgoedontwikkeling en heb je affiniteit met duurzaamheid.

Doorsturen