Senior Ontwikkelaar

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Facility & Real Estate, Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8964600
 • Locatie Amersfoort
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction

Over deze vacature

Technisch en energetisch complexe appartementengebouwen, de herontwikkeling van oude bedrijventerreinen of binnenstedelijke transformaties met tientallen stakeholders; in de vastgoedwereld komen dergelijke uitdagingen steeds vaker voor.

Om ze in goede banen te leiden, zoekt Heijmans Vastgoed in Amersfoort een Senior Ontwikkelaar met een passie voor projecten.

Functie

Als Senior Ontwikkelaar bij Heijmans Vastgoed ben je betrokken bij het volledige proces van ontwikkeling en realisatie van grote en complexe vastgoedprojecten. Jij bepaalt de business case omtrent strategie, product, doelgroep en prijs, stelt de overall planning op, geeft leiding aan het ontwikkelteam, adviseert de directie en zorgt voor verslaglegging van alle fasen. Je onderhoudt intern contact met andere ontwikkelaars, directie, ontwerpers, kopersbegeleiding, commercie en het ontwikkelteam en extern met (potentiële) opdrachtgevers, partners en kennisinstellingen. Je doorgrondt de context, beschikt over een sterke visie en beschikt over de overtuigingskracht om anderen daarin mee te nemen. Waar je mogelijkheden ziet voor vernieuwing van producten of processen, neem jij het initiatief.

Voorbeelden van recente projecten zijn Greenville in Utrecht (123 luxe nieuwbouwappartementen in het hart van Leidsche Rijn), Noorderhaven in Zutphen (de transformatie van een bedrijfsterrein naar een woon-werkgebied met tenminste 800 woningen) en het Wijnhavenkwartier in Den Haag (een van de grootste binnenstedelijke kantoortransformaties in Nederland: van kantoren voor twee ministeries naar een aantrekkelijk woon-, werk- en studiecomplex).

Bedrijf

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseert zij toegevoegde waarde voor haar klanten.

Je werkt in deze functie bij Heijmans Vastgoed Amersfoort. Vastgoed richt zich in Nederland op gebiedsontwikkeling van zowel grootschalige als kleinere projecten in binnen- en buiten stedelijke gebieden en is daarbij actief als initiator, ontwikkelaar en verkoper van voornamelijk woningen. Dit gebeurt vanuit het vastgoedbedrijf, dat bestaat uit een drietal vestigingen met een centrale aansturing. Hoogwaardige kennis van gebiedsontwikkeling is gebundeld in één gebiedsontwikkelingsorganisatie waarin accounts van grote klanten zijn ondergebracht. Daarmee wordt ingespeeld op zowel nieuwbouwopgaven als (binnenstedelijke) transformatieopgaven.

Aanbod

Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. Ze ondersteunen en stimuleren onze medewerkers onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met technische universiteiten. Daarnaast hebben ze aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren en een goede werk-privébalans.

Profiel

 • Je hebt minimaal een WO werk- en denkniveau en een opleiding afgerond in de richting van Vastgoed of Bouwkunde
 • Je hebt ruime ervaring met gebieds- en/of opstalontwikkeling, maar ook met het leidinggeven in bouwteamverband
 • Je woont in (de buurt van) de Randstad, waar het zwaartepunt ligt van toekomstige projecten
 • Je bent in staat en bereid om jongere collega's te coachen en als leermeester op te treden
 • Je beschikt over een goed analytisch en conceptueel vermogen
 • Je straalt senioriteit uit en bezit de overtuigingskracht om jouw visie over te dragen
 • Je bent klant-, markt- en resultaatgericht, waarbij kwaliteit steeds centraal staat
 • Samenwerking en collegialiteit draag je hoog in het vaandel
Doorsturen