Supply Chain Analyst

Doorsturen
 
 • Aanbod € 35.000 - € 50.000
 • Functiegroep Finance, Logistics, Supply Chain
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8990700
 • Locatie Noord-Holland
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Transportation & Logistics, Recreational, Food, Feed & Pharma

Over deze vacature

Ambieer jij een functie waarbij je processen verbetert op basis van data-analyse in een dynamische productieomgeving?

Functie

Als Analist ligt jouw focus op het aggregeren, analyseren en inzichtelijk maken van gegevens van de Supply Chain organisatie. De nadruk ligt daarbij op het voorbereiden, klaarzetten en visueel maken van data en daarbij behorende processen. Deze worden gebruikt om sturing te geven aan de logistieke organisatie en de verschillende waardenstromen.

Je zult komen te werken in een team met ervaren analisten en developers (implementatie). Samen met het team ga je direct aan de slag met kleine projecten en opdrachten. Je voert analyses uit binnen de organisatie en zorgt ervoor dat interne betrokkenen inzicht krijgen in het eigen vakgebied ten behoeve van het stroomlijnen en verbeteren van processen. De verschillende projecten vereisen enige mate van zelfstandig conceptueel denken, analytisch vermogen en creativiteit. De opdrachten komen van verschillende afdelingen, wat betekent dat je snel moet kunnen schakelen en je de materie eigen moet kunnen maken.

De werkzaamheden betreffen het, in overleg met de stakeholders, analyseren van data en onderbouwen van analyses. Daarnaast doe je verbetervoorstellen op basis van cijfers en materie die uit de analyse is gekomen.

Op basis van je projectervaringen onderzoek je, in overleg met het team, op welke wijze de huidige modellen kunnen worden verbeterd. Je ontwikkelt nieuwe analyses en rapporten met behulp van Power BI en weet van databron rapportages te maken en dashboards te ontsluiten. Samenwerking met functioneel beheer van de organisatie is hierbij noodzakelijk. Tevens lever je een bijdrage aan het opstellen en uitvoeren van het afdelingsplan.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale productieorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie, verantwoordelijk voor de complete bevoorrading van vliegtuigen. Dagelijks verzorgd de organisatie ruim 55.000 maaltijden, waarbij er 300 deadlines te behalen zijn. De organisatie kenmerkt zich door een hands-on, praktische inslag.

Aanbod

Naast een uitdagende werkomgeving en prettige, informele werksfeer biedt onze opdrachtgever een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is het salaris afhankelijk van jouw werkervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast heb je op jaarbasis 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van opleidingen op het gebied van Lean, procesoptimalisatie en doorgroeimogelijkheden.

Profiel

 • Wo werk- en denkniveau (bij voorkeur een Bèta opleidingsachtergrond)
 • Ervaring en affiniteit met data analyse ten behoeve van procesoptimalisatie
 • Kennis en affiniteit met diverse geautomatiseerde informatiesystemen, SAP is een pre
 • Proactief, zelfverzekerd en je bent goed in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden
 • Fulltime inzetbaar
Doorsturen