Associate Consultant Supply Chain & Procurement

Doorsturen
 
 • Aanbod € 50.000 - € 65.000 + bonus
 • Functiegroep Human Resource & Recruitment, Associate
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8988400
 • Locatie Amsterdam
 • Contract In dienst van YER
 • Branche Consultancy & HR

Over deze vacature

Wil je werken bij de marktleider voor Bachelor en Master kandidaten en met de grootste wervingskracht en -tools van Nederland? Ambieer jij een functie als Consultant waarbij je organisaties helpt in het optimaliseren en beheersen van hun goederenstromen door de juiste supply chain en procurement professionals voor hen te selecteren? Ben je ondernemend ingesteld en ambieer je een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan komen wij graag met je in gesprek!

Functie

Als Consultant ben je verantwoordelijk voor de opzet en uitbreiding van jouw eigen klantenportefeuille. Na een intensief inwerktraject, waarbij je alle benodigde bagage en tools op professionele wijze meekrijgt, ben je verantwoordelijk voor je eigen opdrachtgevers en potentiële kandidaten. Je legt (nieuwe) contacten, bouwt een netwerk op, komt aan tafel bij opdrachtgevers en vertaalt dit naar concrete business in de momenteel steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt waardoor je een gesprekspartner bent op niveau en de opdrachtgever van een passend advies kan geven voor zijn specifieke uitdaging. Je creëert toegevoegde waarde voor je opdrachtgevers door oplossingen aan te reiken in de vorm van Werving & Selectie, Executive Search en/of Interim-Management.

Consultant zijn bij YER betekent kiezen voor een ondernemende en zelfstandige positie met veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Je bent een duizendpoot, want dit vak vraagt om verschillende talenten (commercieel-, bedrijfskundig-, HR- inzicht, aangevuld met talent voor projectmanagement). Je hebt duidelijke doelstellingen en naast een goed salaris een nog interessantere koppeling tussen jouw eigen succes en je beloning. Het resultaat telt, waarbij snelheid en kwaliteit essentieel zijn.

Samen met een team van collega (Senior) Consultants op verschillende focusgebieden zal je vanuit het kantoor Amsterdam aan je portefeuille werken. Naast efficiënt werken, ondernemen en scoren, vieren we de commerciële successen graag samen. Er worden bij YER veel feestjes georganiseerd en je gaat met collega's regelmatig een borrel drinken of een hapje eten, op kantoor of ergens in de stad. Humor staat hoog in het vaandel.

Bedrijf

YER is al ruim 30 jaar een gerenommeerde en bekende speler daar waar het gaat om werving & selectie van hoogopgeleiden, zowel voor vaste dienstverbanden als tijdelijke projecten. Of iemand nu aan het begin van zijn/haar carrière staat of reeds enkele jaren werkervaring heeft. Gedurende de carrière van een kandidaat heeft deze op verschillende momenten contact met YER. Door met gespecialiseerde teams en consultants te werken weten we wat er speelt in een bepaalde sector en aan welke competentie- en kennisontwikkelingen een functie onderhevig is. Hierdoor zijn wij in staat meerwaarde te bieden aan organisaties die vooruit willen en beseffen dat hun medewerkers een substantiële bijdrage leveren aan het succes van de onderneming. De collega's bij YER werken met passie en enthousiasme en hebben een intrinsieke interesse in wat mensen beweegt.

YER is daarnaast het grootste zelfstandige niet beursgenoteerde werving & selectie, Interim-Management en detacheringsbureau van Nederland. YER groeit volgens eigen strategie, autonoom en op basis van ondernemerschap van onze Consultants. Wij belonen derhalve op basis van persoonlijke performance. Jij maakt het verschil en niet een diversiteit aan aandeelhouders op de achtergrond. Onze beloningsstructuur is dan ook niet afhankelijk van groepsresultaten.

Aanbod

 • Salaris tussen de € 50.000 - € 70.000 O.T.E. afhankelijk van ervaring
 • Zeer aantrekkelijke (niet gemaximeerde) bonusregeling gekoppeld aan jouw individuele resultaten
 • Smartphone
 • Leaseauto
 • Een extern trainingsprogramma van ongeveer een week aangevuld met training on the job
 • Ontwikkelingsmogelijkheden (nationaal en internationaal)

Profiel

 • HBO/WO werk- en denkniveau (minimaal een afgeronde Bachelor)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan binnen consulting, recruitment of binnen een Supply Chain Management of Procurementfunctie bij een professionele en ambitieuze organisatie
 • Je hebt een relevant commercieel netwerk of bent aantoonbaar in staat zijn dit snel op te bouwen
 • Analytisch, proactief, oog voor resultaat, zelfstandig, maar wel een teamplayer
 • Je bent een business- en sparringpartner die in staat is de klant van een passend advies te voorzien
 • Je beschikt over een helicopterview en hebt aanleg voor of ervaring met projectmanagement
Doorsturen