Werkvoorbereider E

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8558800
  • Locatie Amsterdam
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Wil jij werken aan uitdagende regionale projecten in Noord-Holland en omgeving? Dan kom ik graag in contact met jou!

Functie

Het voorbereiden van electrotechnische werkzaamheden voor utilitaire, zorgprojecten zoals het VU MC, AMC, Dijklander ziekenhuis, Schiphol oost en KLM Schiphol.

Werkzaamheden:

- plannen
- tekeningen controleren
- berekeningen maken

Bedrijf

BAM Bouw en Techniek Amsterdam werkt aan regionale utiliteitsprojecten tot € 10 miljoen. De projecten die gerealiseerd worden zijn zowel renovatie, verbouwingen als een gedeelte nieuwbouw. Projecten waar je bijvoorbeeld aan kan denken zijn De Knip, SEIN en het Stadsarchief. Er wordt integraal samengewerkt tussen de disciplines bouwkunde en installatietechniek.

Aanbod

Je komt te werken voor BAM Bouw en Techniek- regio Noordwest via YER. Als werkvoorbereider gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij de BAM.

Profiel

- MBO Elektrotechniek of vergelijkbaar

- NEN 1010 3140

- Relevante werkervaring

- Teamplayer

Doorsturen