Werkvoorbereider W

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Bouwkunde en Civiele Techniek
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8965000
  • Locatie Bunnik
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Het werkvoorbereiden van werktuigbouwkundige en sanitaire installaties voor utiliteits, zorg, en / of industriële projecten zoals bijvoorbeeld het AMC, KLM Schiphol, Schiphol Oost, VU MC en Dijklander ziekenhuis.
De werkzaamheden zullen voornamelijk vanuit het kantoor aan de Elsrijkdreef in Amsterdam plaatsvinden. Incidenteel zal de kandidaat naar de projecten toe gaan.

Functie

- maken van werktuigbouwkundige installaties
- planningen maken
- tekeningen maken en controleren
- maken van berekeningen

Bedrijf

BAM Bouw en Techniek Amsterdam werkt aan regionale utiliteitsprojecten tot € 10 miljoen. De projecten die gerealiseerd worden zijn zowel renovatie, verbouwingen als een gedeelte nieuwbouw. Projecten waar je bijvoorbeeld aan kan denken zijn De Knip, SEIN en het Stadsarchief. Er wordt integraal samengewerkt tussen de disciplines bouwkunde en installatietechniek.

Aanbod

Als werkvoorbereider gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij de BAM.

Profiel

- MBO Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar

- FABI

- Woonachtig in omgeving Noord-Holland

- Bij voorkeur kennis van Revit

- Teamplayer

Doorsturen