Production Engineer

Doorsturen
 
 • Aanbod €2000 - €3200 bruto per maand afhankelijk van werkervaring
 • Functiegroep Engineering, Energie
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8951100
 • Locatie Rotterdam
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing, High Tech, Construction

Over deze vacature

Voor Process Analyzers department, de productie-eenheid waar hoogwaardige sensoren worden geproduceerd, zijn wij op zoek naar een:

Productie Engineer Sensoren

Hou je van technisch knutselen, bouwen van tools en wil je meer ervaring opdoen met het verbeteren van productieprocessen? Kan jij de bedachte oplossingen overbrengen op je collega’s? En heb je affiniteit met ergonomisch werken? Dan willen we je graag ontmoeten voor onze openstaande functie als Productie Engineer Sensoren.

Functie

Als Productie Engineer Sensoren overzie jij het productieproces van onze hoogwaardige sensoren, met name het assemblage proces. Deze sensoren maken deel uit van de expertise in meet- en regelsystemen. De klanten moeten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de sensoren, in hun proces om schaarse grondstoffen te verwerken tot bruikbare producten voor onder andere jouw energiebehoeften.

Bij het assembleren van de sensoren zijn er 600+ arbeidsintensieve handelingen nodig, denk hierbij aan flink wat druk- en draaiwerk waar kracht en precisie voor nodig is. Jij denkt vast: ‘Dit kan makkelijker’! En gaat graag aan de slag in de CAD omgeving om een hulpvaardige tool te tekenen. Deze ga je vervolgens ontwikkelen met bijvoorbeeld een 3D printer en automatiseer je zo nodig met een simpele PLC. Jij kan trots zijn op de nieuwe uitvinding en implementeert deze door collega’s goed op te leiden met duidelijke werkinstructies en een ingerichte werkomgeving.

Wij zijn een wereldwijde leverancier van proces automatiseringsoplossingen en veiligheidssystemen. We staan voor kwaliteit, pioniersgeest en maatschappelijke bijdragen leveren.

Bedrijf

In Nederland staat in Amersfoort sinds de oprichting in 1982 het Europese hoofdkantoor. Het Europese netwerk bestaat uit verkoop-, service- en engineeringorganisaties in een groot aantal landen.

De kernwaarden ("Core Values") die onze bedrijfscultuur vormen, vormen voorbeelden van de prioriteiten en verplichtingen van onze medewerkers. Wanneer we deze waarden voortzetten, worden we een drijvende kracht voor zakelijke uitmuntendheid en bereiken we een concurrentievoordeel door zich samen te werken met onze klanten. Wij streven ernaar een wereldwijde dynamische en ondernemende organisatie te zijn die naar een betere toekomst werkt door middel van co-creatie van waarde met onze klanten.
- Respect
- Value Creation
- Collaboration
- Integrity
- Graditude

Wil jij meewerken aan het behalen van de sustainability doelstellingen die we onszelf hebben gesteld?
We zullen ons focussen op het bereiken van net-zero emissions, een transitie maken naar een circulaire economie, zorgen voor het welzijn van iedereen naar 2050 toe, zodoende de wereld een betere plek maken voor de toekomstige generatie. We willen met haar systemen en haar co-innovatie proces wat zij samen met haar klanten heeft opgezet zo efficiënt mogelijk omgaan met onze resources. We werken elke dag om een betere toekomst te creëren voor de volgende generatie. Dit kan jij samen met jouw team gaan bereiken!

Aanbod

Waar kom je als Productie Engineer Sensoren te werken?
Process Analyzers is de productieorganisatie in Amersfoort voor hoogwaardige sensoren. Een zeer sociale organisatie waarbij Respect, Value Creation, Collaboration, Integrity, Gratitude zeer sterke kernwaarden zijn. We staan voor familiegevoel, kwaliteit van de diensten en producten, state of the art techniek, klantgericht werken, ‘’a commitment made is a commitment kept’’, ethisch zakendoen, ontwikkelen van jou als medewerker en het stimuleren en bieden van interne doorgroeimogelijkheden.

Persoonlijke groei, dat is wat wij belangrijk vinden. Een persoonlijk carrièreplan om jezelf te ontwikkelen. Werken bij ons betekent je eigen carrière vormgeven.

Aanbod

· Innovatieve, technisch hoogwaardige, grensverleggende producten

· Toonaangevende klanten over de hele wereld

· 'Platte' organisatie met korte lijnen

- Diverse (internationale) doorgroeimogelijkheden

· Een prettige en informele werksfeer

· Een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden

Profiel

Wij zoeken een technisch onderlegde pionier die pragmatisch naar een productieproces kan kijken en deze wil verbeteren. Jij bent die fijne collega die overal een verbetering in ziet. Verder beschik je over:

 • Minimaal een MBO diploma WTB / Mechatronica óf vergelijkbaar en hebt relevante ervaring in een productie omgeving;
 • Ervaring in werken met CAD tools, bij voorkeur SolidWorks;
 • Affiniteit met Lean manufacturing, 5S en dergelijke methoden, dan wel de wil om dit je eigen te maken;
 • Nederlandse en Engelse taalbeheersing in woord en geschrift.
Doorsturen