Asset Consultant

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Consultancy, Energie
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8871400
  • Locatie Amersfoort
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Construction

Over deze vacature

Riskcontrol (onderdeel van Bureau Veritas) is specialist in het realiseren, het onderhouden en het aantonen van de verplichtingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Functie

Als Asset Consultant Bouwkunde voer je inspecties uit aan gebouwen en rapporteer je de resultaten hiervan aan de klant. Een voorbeeld van een bouwkundige inspectie is een conditiemeting van een gebouw of een overname onderzoek, de zogeheten Technical Due Diligence. Je bent zelf verantwoordelijk voor het opstellen van prijsopgaves en het contact met de klant voor het voorbereiden en plannen van de inspecties. Om je kennis op peil te houden volg je de ontwikkelingen in de markt en deel je jouw opgedane kennis met collega’s.

Bedrijf

Riskcontrol (onderdeel van Bureau Veritas) biedt een volledig en samenhangend pakket van adviesdiensten die zowel gericht zijn op de (petro)chemische- en industriële sector als op sectoren als transport & logistiek en de gezondheidszorg. Men stelt specifieke kennis en expertise ter beschikking aan opdrachtgevers om hen bij te staan in het managen van (potentiële) risico's in hun dagelijkse bedrijfsvoering rondom verschillende aspecten zoals kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Daarnaast biedt Riskcontrol een volledig pakket van dienstverlening vanuit het begrip Asset Management op het gebied van Gebouwenbeheer en Gebouwinstallaties.

Aanbod

Een uitdagende en veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en de kans jouw je kennis te laten verbreden. Daarnaast biedt men goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan leaseauto, telefoon en laptop.

Profiel

Je bent klantvriendelijk, zelfverzekerd en hebt een flexibele en zelfstandige instelling. Je hebt uitgebreide kennis van bouwkundige gebouwonderdelen- en materialen en bent daardoor in staat deze onderdelen technisch te toetsen. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:
Je bezit het HBO diploma Bouwkunde of iets gelijkwaardigs;
Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
Je hebt kennis van conditiemetingen (NEN 2767) en bouwkundige brandveiligheidsaspecten;
Je beheerst zowel de Engelse als de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Je bent in het bezit van rijbewijs B en woonachtig in Midden- of West Nederland.

Doorsturen