Supply Chain Consultant/Project Lead

Doorsturen
 
 • Aanbod Marktconform salaris
 • Functiegroep Supply Chain
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8898800
 • Locatie Rotterdam
 • Contract Interim / ZZP
 • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Voor Kentech in Rotterdam zoekt YER een Supply Chain Consultant/Project Lead.

Functie

Als Supply Chain Consultant/Project Lead ben je verantwoordelijk voor de logistieke operatie binnen de magazijnen van Moerdijk en Pernis en geef je leiding aan twee magazijnmedewerkers. Als Supply Chain Consultant/Project Lead ben je verantwoordelijk voor de fysieke ontvangst, opslag en uitgifte van goederen voor civiel, elektrotechniek en werktuigbouw. Je bent verantwoordelijk voor de procesverbetering en de implementatie hiervan. Je verzorgt de coördinatie voor diverse magazijnen en verricht baliewerk voor de in- en uitslag. Het laten repareren van gereedschap en artikelen invoeren in het systeem behoren tot de werkzaamheden. Ervaring met een magazijnbeheerssysteem binnen een petrochemische omgeving is een pre (gereedschapbeheer o.i.d.).

Bedrijf

Welkom bij Kentech, je hebt je eerste stap gezet op weg naar een nieuwe en spannende carrière bij Kentech. Zij behoort tot de kwalitatief beste en veiligste aannemers in de energie- en industriesectoren wereldwijd. Wat haar verbind is dat ze bestaat uit een organisatie van gelijkgestemde mannen en vrouwen die zich volledig inzetten voor ’s werelds meest ambitieuze projecten. Het is haar ambitie om erkend te worden door haar werknemers, klanten, partners en aandeelhouders als een uitzonderlijk bedrijf, als werkgever en als zakenrelatie.

Kentech biedt alle waarden van een familiebedrijf in combinatie met de groei en de stabiliteit van een wereldwijde organisatie. Met activiteiten verspreid over Centraal-Amerika, het Midden-Oosten, Centraal-Azië, Rusland, Australië en Europa, biedt zij diverse carrièremogelijkheden. Bij Kentech werken meer dan 40 verschillende nationaliteiten op uitdagende onderhoudsprojecten. In Nederland verzorgt Kentech het onderhoud aan de installaties van Shell op de locaties Pernis, Moerdijk en Europoort. Wij zijn actief in de disciplines WTK, E&I en Civiel.

Zij biedt doorgroeimogelijkheden voor gemotiveerde, enthousiaste mensen die streven naar perfectie en veilig werken in alles wat ze doen. Ze zoekt ambitieuze mensen en stimuleert ze om persoonlijk en professioneel te groeien; plezier in het werk, tot de beste behoren in je vakgebied en doorgroeimogelijkheden zijn allemaal onderdeel van de mix. Ze gelooft in haar mensen en dat laat ze zien in alles wat ze doen. Of je nu een jonge- of ervaren professional bent, zij biedt fantastische carrièremogelijkheden.

Aanbod

Een afwisselende, zelfstandige en uitdagende baan bij een groeiende internationale organisatie.

 • Een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring;
 • Naast een goed salaris en voldoende vakantiedagen heeft zij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenregeling;
 • Naast deze secundaire arbeidsvoorwaarden biedt zij een veilige en inspirerende werkomgeving waar je prettig kan werken en jezelf kan ontwikkelen.

Profiel

Heb jij een oog voor kwaliteit, veiligheid en processen? Ben je daarnaast gedreven en ben je iemand die graag de leiding op zich neemt? Dan is de functie van Supply Chain Consultant/Project Lead wat voor jou!

 • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau, opgebouwd door opleiding en/of ervaring en aangevuld met op de functie gerichte cursussen;
 • Een civiele, elektrotechnische of werktuigbouwkundige achtergrond geniet hierbij de voorkeur;
 • Ervaring met procesoptimalisatie is een vereiste;
 • Het magazijn speelt een centrale rol in de organisatie en goede communicatieve vaardigheden en een positieve instelling zijn nodig om de operatie goed te ondersteunen;
 • Je werkt resultaatgericht, neemt initiatief en bent dienstverlenend;
 • Je bent in bezit van een VCA-diploma en bent bereid om Shell en Kentech trainingen te volgen.
Doorsturen