Trainee Projectmanagement

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Trainee
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8872200
  • Locatie Amersfoort
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een vliegende start van je loopbaan? Wil je gelijk veel ervaring op doen in het werken met agile projecten en multidisciplinaire teams binnen een interessante organisatie? En daarnaast jezelf verder ontwikkelingen op gebied van soft en business skills? Dan is de functie van Trainee Projectmanagement bij Vereniging Eigen Huis perfect voor jou!

Functie

De functie van trainee projectmanagement is gericht op het initiëren, onderzoeken en implementeren van nieuwe diensten voor Vereniging Eigen Huis. (Hierbij ga je onder andere aan de slag met bestaande ideeën) De ideeën zijn er en jij gaat ze als projectmanager realiseren! Het betreft een uitdagende startersfunctie waarbij er een balans is tussen zelfontplooiing, ontwikkeling, coaching en werken in projectteams.

Talent Development

Daarnaast krijg jij ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van het Talent Development Programme van YER. Je tilt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan, individuele coaching en soft en business skills trainingen. Dit onder begeleiding van onze certificeerde coaches en trainers.

Werkzaamheden

Je voornaamste werkzaamheden zijn:

- (Door)ontwikkeling van bestaande en nieuwe diensten en producten, binnen kaders van de EHBA/VEH strategie;

- Marktonderzoek: samen met de afdeling Onderzoek in beeld brengen welke soortgelijke diensten er al in de markt zijn (inhoud en prijs dienst), welke relevante marktontwikkelingen er zijn;

- Klantenonderzoek met betrekking tot nieuwe proposities;

- Ontwikkeling: inhoud geven aan nieuwe en bestaande diensten. Wat moet er wel/niet in nieuwe dienst worden opgenomen. Wat/wie is er nodig om dienst op te kunnen zetten.

- Communicatie: opzetten communicatieplan (tijdens project en voor implementatie).

Vanzelfsprekend krijg je hierbij goede ondersteuning en coaching. Daarnaast zijn er binnen VEH diverse gespecialiseerde afdelingen die je helpen bij je werkzaamheden, denk aan bijvoorbeeld Marketing, Onderzoek, etc.

Bedrijf

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 760.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Als onafhankelijke vereniging helpen zij de leden onder andere bij het kopen en duurzaam & betaalbaar bewonen van hun huis. Zonder commercieel belang. Om dit te realiseren is de vereniging belangenbehartiger, dienstverlener en woningmarktexpert ineen.

Binnen Vereniging Eigen Huis kom je te werken in het team van Eigen Huis Bouwkundig Advies (EHBA), een afdeling in het hart van de vereniging. De afdeling bestaat uit 17 collega’s die werkzaam zijn binnen diverse disciplines, variërend van Operations/Planning, Klanten Management, Bouwkundige Zaken, Opleidingen en Auditing en Product & Kwaliteitsmanagement. Zodoende wordt er multidisciplinair gewerkt en veelal in (agile) projecten. Hierdoor wordt samenwerking en vergaren van kennis op diverse gebieden sterk gestimuleerd.

Aanbod

Gedurende de gehele periode zal je in dienst treden bij YER. Tijdens deze periode volg je een opleidingsprogramma waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt individuele begeleiding door een professionele coach en krijgt intervisie en innovatie trainingen op het gebied van soft en business skills. Daarnaast bieden wij jou:

- Marktconform salaris

- Goede arbeidsvoorwaarden

Profiel

- Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur richting Technische Bedrijfskunde, Bedrijfskunde of Bouwkunde;

- Je bent creatief en innovatief;

- Een echte doener en ondernemend;

- Communicatief en in staat om zelfstandig te kunnen werken;

- Je bent ambitieus en leergierig;

- Beschikt over een dosis goede humor.

Doorsturen