Senior Tendermanager Beheer & Exploitatie

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Procurement, Bouwkunde en Civiele Techniek
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8847400
 • Locatie Rosmalen
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction

Over deze vacature

Onderscheidende beheer- en onderhoudsconcepten maken, waarmee je tenders gaat winnen. Een deskundig en gefocust team smeden, aansturen en motiveren in een snelkookpansituatie. Uitzoeken wat een opdrachtgever werkelijk belangrijk vindt en oplossingen bedenken die daar exact op aansluiten. Word jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder.

Voor Heijmans Utiliteit zijn wij op zoek naar een Senior Tendermanager Beheer & Exploitatie.

Functie

Als Senior Tendermanager bij Heijmans leid je één of meerdere multidisciplinaire tenderteams. Je bent verantwoordelijk voor het gehele tenderproces en per tender stel je het juiste team samen waarmee je de winnende tender gaat formuleren. Door je analytische vermogen ben je in staat de klantvraag en behoefte te doorgronden. Je voert de regie over de communicatie met de opdrachtgever. Zodra de tender gegund wordt, zorg je er mede voor dat het vervolgproces goed wordt opgetuigd.

Je volgt de trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied en je werkt nauw samen met de commercieel manager. Gesignaleerde kansen en bedreigingen pakken jullie op. Naast de bestaande branches waar Heijmans actief is, weten jullie ook nieuwe markten aan te boren. De focus ligt op de langdurige onderhoudscontracten, waarbij Heijmans haar uitgebreide kennis en expertise in wil zetten om deze vraag samen met klanten in te vullen, innovatief en kosteneffectief onderhoud te realiseren en door te ontwikkelen naar data-gestuurd, voorspellend onderhoud om verstoringen te voorkomen.

In de rol van Senior Tendermanager denk je mee met de strategie op het gebied van beheer & onderhoud binnen Heijmans, denk je vooruit en toon je ondernemerschap. Daarnaast zoek je een samenwerking met de regio's en maak je deze sterker door o.a. kennisdeling.

Bedrijf

Je werkt op de afdeling Beheer & Exploitatie in Rosmalen. Dit team bestaat uit o.a. het bedrijfsbureau, contractmanagers, maintenance engineers en adviseurs. Zij houden zich bezig met het verwerven, managen en beheren van landelijke complexe beheer- en onderhoudscontracten. Tevens ondersteunt deze afdeling de regionale kantoren bij het verwerven, implementeren en managen van beheer en onderhoudscontracten.

Werken bij Heijmans betekent dat je mee kunt bouwen aan de ruimtelijke inrichting van Nederland. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer: Heijmans werkt aan mooie projecten en complexe uitdagingen. Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. Daarbij zijn allerlei loopbaanopties en carrièrepaden mogelijk. Ze ondersteunten stimuleert haar medewerkers onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met technische universiteiten. Daarnaast heeft ze aandacht voor jouw persoonlijke drijfveren en een goede werk-privébalans.

Aanbod

Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

In deze functie is een goed ontwikkeld analytisch en conceptueel vermogen onmisbaar. Je begrijpt de vitale bedrijfsprocessen bij een opdrachtgever. Je hebt de wil en de vaardigheid om naar een klant te luisteren en de essentie van zijn wensen te identificeren. Ook bezit je voldoende overtuigingskracht om draagvlak te verwerven voor oplossingen die de beschikbaarheid van gebouwinstallaties optimaal borgen.

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Installatietechniek of Technische Bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan 5 jaar op complexe beheer en onderhoudscontracten;
 • Je bent creatief, klantgericht en hebt een focus op kwaliteit;
 • Je hebt voldoende senioriteit om zowel intern als extern draagvlak te creëren.
Doorsturen