Sales Support

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Procurement, Bouwkunde en Civiele Techniek, Sales
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8796100
 • Locatie Almere
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction, Manufacturing

Over deze vacature

Wil jij deel uitmaken van één van de meest innovatieve organisaties die vooroploopt in de energietransitie? Zie jij elektrisch rijden als de toekomst, wil je een bijdrage leveren aan het laadpunten netwerk en vind je het leuk om in een sales omgeving te werken binnen de techniek?

Dan komen we graag in contact met jou!

Functie

Alfen biedt een complete reeks eigen ontwikkelde laadstations voor ieder gewenst gebruik, van thuis tot op de zaak en in het openbare terrein zoals parkeergarages of het centrum van een stad. De oplaadpunten hebben ieder hun eigen kenmerkende eigenschappen, zoals smart charging of de inzet in laadpleinen, waardoor er voor elke situatie en iedere gebruikerswens een optimale laadoplossing is.

Als Sales Support ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant, je begrijpt wat de klant en de Marketing en Sales Managers willen en denkt mee om de exponentiële groei van de verkoop te faciliteren in binnen- en buitenland. Je zult daarbij constant uitgedaagd worden om bestaande processen te verbeteren en nieuwe processen te definiëren.

Jouw vermogen om overzicht te houden en analytische vaardigheden, maken dat jij haarscherp in de gaten hebt hoe het proces verloopt en waar er bijsturing nodig is. Als Sales Support ben je in staat alle onderliggende taken effectief te organiseren en te bewaken, je voert de regie over de communicatie en bent in staat een commerciële aanbieding te schrijven.

Jij legt makkelijk contact met techneuten, verkopers en de productie, maar ook met mensen van inkoop en juridische zaken. Jij bent als geen ander in staat de inputs vanuit deze diverse afdelingen te vertalen naar een aantrekkelijk commercieel voorstel dat naadloos aansluit bij de kwaliteitstandaarden van Alfen en de wensen van de klant. Jouw communicatiekracht maakt dat jij op alle niveaus goed uit de voeten kunt.

Bedrijf

Het Nederlandse Alfen opereert internationaal in het hart van de energietransitie, als specialist in energieoplossingen voor de toekomst. Met haar 80 jarige historie biedt Alfen een unieke combinatie van activiteiten. Alfen ontwerpt, ontwikkelt en bouwt slimme elektriciteitsnetwerken, energieopslagsystemen en oplaadsystemen voor elektrische auto's en brengt deze samen in geïntegreerde systemen om te voldoen aan de elektriciteitsvraagstukken van haar klanten. Alfen heeft marktleidende posities in Nederland en groeit snel in het buitenland, waarbij het profiteert van haar 'firstmover advantage'.

Met een uitgebreid portfolio aan intern ontwikkelde producten en uitgebreide ervaring als systeemintegrator, faciliteert Alfen het elektriciteitsnetwerk van de toekomst: betrouwbaar, duurzaam en innovatief.

Aanbod

Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving biedt Alfen een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waarin loopbaanontwikkeling en opleiding een belangrijke rol spelen. Je krijgt alle ruimte om je in een innovatieve en groeiende organisatie te ontwikkelen en door te groeien. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde BSc of MSc met een technisch aspect, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde
 • Ervaring binnen de techniek, energie en laadinfrastructuur is een pré
 • Je bent enthousiast, ondernemend en gedreven
 • Je bent hands-on
 • Je weet de vertaalslag tussen techniek en commercie te maken
 • Nederlands en Engels beheers je vloeiend en Duits of Frans beheers je als derde taal

Doorsturen