Manager Projecten R&D

Doorsturen
 
 • Aanbod € 80.000 - € 95.000
 • Functiegroep Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8715200
 • Locatie Den Helder
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing, High Tech

Over deze vacature

Uitdagende positie als Projectmanager die zowel technisch inhoudelijk als procesmatig een uitdaging op hoog niveau biedt in een dynamische werkomgeving!

Functie

Als Manager Projecten R&D ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en mede uitvoeren van interne en externe grensverleggende R&D-projecten. Als coach voor innovatieprojecten, ben je nauw betrokken bij het initiëren van productinnovaties van concept naar definitief ontwerp, tot aan de product releases.

Naast een coachende rol, leid je als projectmanager cruciale innovaties en ben je medeverantwoordelijk voor product performance bij klanten. Je bent een visionair die de samenhang begrijpt tussen meerdere projecten, processen en productinnovaties en doorziet hoe producten in de toekomst verder door kunnen ontwikkelen. Belangrijk hierbij is je vermogen om meerdere projecten en processen goed te overzien en projectengineers daarbij te sturen waar je knelpunten verwacht.

Bedrijf

Lightweight Containers B.V. is als internationale, zelflerende en procesgestuurde organisatie een unieke speler in de verpakkingsindustrie. Sinds 2006 produceert en vermarkt zij het innovatieve KEYKEG-systeem: de unieke lichtgewicht vervanger voor het originele fust. De KeyKeg onderscheidt zich door kwaliteit, gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Lightweight Containers werkt met een holocratisch business model, waarin medewerkers als Senior Business Creator werkzaam zijn en vanuit hun kracht en talenten bijdragen aan het uiteindelijke organisatieresultaat.

Met vestigingen in Nederland, UK, Duitsland, USA en warehouse faciliteiten op alle continenten wordt optimaal gebruik gemaakt van de nieuwste automatiseringsmogelijkheden. Alle productstromen zijn via het hoofdkantoor in Den Helder gecentraliseerd. Door innovatie en de ambitie om ’s werelds kwalitatief beste lichtgewicht verpakking voor vloeistoffen (door) te ontwikkelen, te produceren, te vermarkten en te ondersteunen in de totale supply chain groeit de organisatie jaarlijks.

Aanbod

Een baan in een stimulerende werkomgeving waar persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt gefaciliteerd. Lightweight Containers is een sterk groeiende en financieel gezonde organisatie met historie en duidelijke ambities voor de toekomst. Binnen een enthousiast en gemotiveerd team werk je in een veelzijdige rol, waarbij je een uitstekend salaris én een leaseauto wordt geboden. Daarnaast gelden fantastische secundaire voorwaarden. Zoals: fruit op kantoor, een eigen gym (met trainer!) en een gezonde, rookvrije werkomgeving! Uiteraard krijg je ook een goede pensioenregeling en 25 ongeregistreerde vakantiedagen per jaar, waarbij men uitgaat van jouw verantwoordelijkheidsgevoel.

Profiel

 • Als innovator met leiderschapskwaliteiten, heb je 5-10 jaar ervaring in het ontwikkelen van kunststofproducten in een technische complexe omgeving;
 • Kennis van blaas-/spuitgiettechnieken en matrijzen is net zo belangrijk als goede materiaalkennis van kunststoffen en ervaring met het construeren in kunststoffen;
 • Aantoonbaar HBO/WO-niveau, conceptueel en analytisch sterk, aangevuld met een nuchtere, praktisch werkhouding;
 • Je biedt een luisterend oor en toont inlevingsvermogen;
 • Flexibel en bereid om circa 5 dagen per maand te reizen;
 • Goede beheersing van Engelse en Duitse taal.
Doorsturen