Senior Production Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod € 60.000 - € 70.000
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8764800
  • Locatie Eindhoven
  • Contract Detachering via YER
  • Branche High Tech, Manufacturing

Over deze vacature

Als Senior Production Engineer ben je het in- en externe technische aanspreekpunt met betrekking tot alle producten die binnen het klantenteam voorkomen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte inrichting van (wijzigingen in) het productieproces van reguliere producten en je calculeert daarbij de productietijden. Je neemt de lead in technische probleemanalyses en alle technische in- en externe communicatie daaromtrent. Ook ben je verantwoordelijk voor de technische inrichting en borging van het assemblage/ fabricage proces bij een (NPI) project en voor werkbare (FDA) procedures in afstemming met (assistent) Manufacturing Manager. Verder behoort het implementeren van verbeterprojecten en procedures en het actief onderhouden van klanten- en leveranciers contacten tot je verantwoordelijkheden.

Functie

Je bent de trouble shooter en het technisch aanspreekpunt bij verstoringen in het assemblageproces, je analyseert het probleem en lost het probleem op, indien nodig schakel je engineering in voor assistentie. Daarnaast bepaal je de optimale montage flow. Hierbij stel je en onderhoud je de assemblage voorschriften, het Control Plan, de Check list en de tooling in het reguliere proces. Je verzorgt de technische beoordeling van deze wijzigingen. Bovendien ga je aan de slag met het ontwerpen, realiseren, vrijgeven en onderhouden van productietooling. Ook behoort de TPD beoordeling op assemblage uren (VC), maakbaarheid en risico’s (FMEA) tot je takenpakket. Je gaat de tooling/testkasten van het reguliere assemblage proces technisch onderhouden en je bewaakt het reguliere assemblage proces op basis van yield en de SPC data. De analysering van het reguliere assemblage proces en de initiëring van verbeteringen voor het reguliere assemblage proces neem je voor je rekening. Dit doe je in samenspraak met andere afdelingen binnen Frencken. Jij bent degene die kennis overdraagt naar de assemblage voor en tijdens pilot/0-serie van (NPI) projecten. Je bent lid van het NPI team en neemt deel aan het CCB.

Bedrijf

Frencken Mechatronics houdt zich bezig met de ontwikkeling en assemblage van industriële systemen voor de semiconductor industrie, de health care-markt en voor een breed scala aan analytische applicaties. De hoogwaardige fijnmechanische onderdelen, machine-assemblages en vacuümsystemen worden zowel in een cleanroom als in een non-cleanroom omgeving geassembleerd. Als dienstverlener realiseert Frencken Mechatronics ook hoogwaardige precisie componenten en modules voor toonaangevende opdrachtgevers in de hightech industrie.

Aanbod

Frencken Mechatronics biedt je de ruimte om te excelleren. Je werkt in een groeiende internationale omgeving met hightech projecten en uitdagingen. Korte communicatielijnen, een informele sfeer en prettige collega’s maken je werk eveneens aantrekkelijk. Jouw inzet wordt beloond met een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Profiel

  • HBO, bij voorkeur Mechatronica of Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt ruime ervaring in de productie van high tech producten en complexe assemblageprocessen.
  • Aangezien je komt te werken binnen onze Healthcare-divisie is kennis van FDA regulation en ISO 13485 van belang.

Ben jij de technisch eigenaar van product en proces die wij zoeken? Kun jij als adviserend aanspreekpunt richting de gehele organisatie fungeren en draag jij jouw kennis en werkwijze uit? Ben jij een kartrekker binnen verbeterprojecten en CCB? Kun jij PE’ers inspireren, coachen en begeleiden? Kun jij prioriteiten bepalen en de werkwijze borgen? Stap jij op eigen initiatief op klanten en leveranciers af om nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen af te stemmen?

Doorsturen