HR adviseur

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Human Resource & Recruitment
  • Dienstverband Parttime
  • Vacaturenummer 8765800
  • Locatie Veldhoven
  • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
  • Branche Consultancy & HR

Over deze vacature

Ben jij als gemeentelijk HR adviseur opzoek naar een nieuwe tijdelijke uitdaging? Wij zoeken jou voor de Gemeente Veldhoven!

Functie

Als HR adviseur binnen Gemeente Veldhoven adviseer je, gevraagd en ongevraagd het managementteam en de coördinatoren bij de uitvoering van hun taken op het gebied van personeel en organisatie. Je kunt hierbij denken aan werving en selectie, verzuimbegeleiding, opleiden, uitvoering rechtspositie etc.
Daarnaast lever je een bijdrage aan organisatie brede onderwerpen in verschillende projectgroepen en pak je diverse beleidsmatige werkzaamheden op. Je werkt in een generalistische functie, waarin je de rol van business partner gewend bent in te vullen.

Het betreft een parttime positie voor 24 uur per week voor de periode 1 november 2018 tot 1 april 2019, waarna optie is tot verlenging.

Bedrijf

Gemeente Veldhoven is een dynamische, ambitieuze en klantvriendelijk ingestelde regiegemeente. Het is een levendige stadsrandgemeente die toch ook het dorpse karakter heeft weten te behouden. Veldhoven heeft ruim 44.000 inwoners. Bij de Gemeente Veldhoven werken ongeveer 350 medewerkers. Een netwerkorganisatie waar projectmatig en integraal denken en werken erg belangrijk is. Nieuwe plannen maken zij graag gezamenlijk, of dat nu met collega’s is of met inwoners, ondernemers en organisaties.

Aanbod

De functie is in te vullen op basis van interim of detachering naar de opdrachtgevers via YER.

Profiel

Je brengt mee:
- HBO werk en denkniveau en een relevant HBO diploma;
- Minimaal 3 jaar werkervaring als HR-adviseur in een gemeentelijke organisatie, opgedaan in de laatste 5 jaren;
- Kennis van de gemeentelijke cao (CAR-UWO) is een vereiste om deze functie te kunnen vervullen.

Doorsturen