Projectcontroller

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep Finance
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8741100
  • Locatie Noord-Brabant
  • Contract Detachering via YER, In dienst van opdrachtgever
  • Branche Construction

Over deze vacature

Voor een bouw/infra gelieerde organisatie in de omgeving van Tilburg/Breda zijn we op zoek naar een Projectcontroller, dit i.v.m. de uitbreiding van de huidige werkzaamheden.

Functie

Als Projectcontroller ben je verantwoordelijk voor de support en het functioneel beheer van het ERP-systeem. Daarbij maak je deel uit van de afdeling projectcontrol. Je voert zelfstandig de (financiële) projectadministratie uit van één of meerdere projecten. Daarnaast verzorg je de maandelijkse projectbewakingsoverzichten, assisteer je bij de (financiële) procesverbeteringen en spar je met projectleiders over de financiële voortgang van de projecten.

Bedrijf

Onze opdrachtgever betreft een middelgrote organisatie binnen de bouw/infrastructuur en is gelegen in de omgeving van Tilburg/Breda.

Aanbod

Naast een marktconforme beloning willen wij onze medewerkers blijven inspireren en bieden wij een uitdagende en informele werkomgeving met kansen op verdere ontwikkeling. Als je aan de slag gaat bij ons dan verbind je jezelf aan een organisatie waarbij kwaliteit van leven en werken in een prettige omgeving voorop staan. Naast onze passie voor bouwen en ontwikkelen hebben we de ambitie om elkaar te inspireren, te prikkelen en continu te verbeteren. De salarisindicatie is afhankelijk van je werkervaring en opleiding.

Profiel

Voor deze functie zoeken wij een gedreven zelfstandige persoonlijkheid met een afgeronde HBO/MBO-opleiding op het gebied van accountancy, bedrijfseconomie of bedrijfsadministratie.

Werkervaring in een soortgelijke functie is een grote pré. Een helikopterview is belangrijk om alle processen te overzien. Je bent niet bang om hands-on aan de slag te gaan en weet je goed staande te houden binnen een dynamische organisatie. Ervaring in de bouwsector is een grote pré.

Met Navision of een soortgelijk ERP-systeem kun je uitstekend overweg. Je bent bekend met de wettelijke en fiscale regels en beheerst over uitstekende communicatieve vaardigheden en daadkracht.

Doorsturen