Adviseur Risico & Procescontrol/Projectcontroller

Doorsturen
 
  • Aanbod Goed salaris
  • Functiegroep Finance
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8762700
  • Locatie Velserbroek
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Construction

Over deze vacature

Beschik jij over ervaring in projectcontrol en heb je affiniteit met fiscaliteiten en vastgoedsturing? Ambieer je een brede functie, waarin je fungeert als het financiële geweten voor projectontwikkeling, een bijdrage levert aan de interne controle en verantwoordelijk bent voor de toetsing van de financiële verantwoordingsstukken? Dan is de positie van Adviseur Risico & Procescontrol/Projectcontroller bij Pré Wonen in Velserbroek wellicht jouw uitdagende volgende loopbaanstap!

Functie

Als Adviseur Risico & Procescontrol/Projectcontroller ben je verantwoordelijk voor het projectcontrol van sloop, nieuwbouw en renovatieprojecten en zie je er op toe dat dit proces ‘in control’ is en blijft. Dat betekent dat je voorstellen toetst aan beleid, doelstellingen en het ondernemingsplan en vaststelt dat cijferopstellingen en aannames plausibel en correct zijn. Binnen de projecten spelen tal van fiscale aspecten een rol. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het controleren en optimaliseren van informatie van de interne bedrijfsvoering aan bestuur en management. Je toetst de voorstellen en voortgangsdocumenten t.b.v. besluitvorming van het bestuur. Het toetsen vindt plaats aan de hand van de doelstellingen en behelst o.a. beleidskaders, plausibiliteit van projecties, rekenmodellen en fiscale consequenties. Je beoordeelt de meerjarenbegroting en je neemt deel aan projectvergaderingen.

Tot slot toets je bedrijfsprocessen en dankzij jouw inzicht in organisatievraagstukken, herken je bepaalde risico's en doe je gevraagd en ongevraagd voorstellen voor het nemen van concrete maatregelen. Overige werkzaamheden waarin je, als onderdeel van het team, aan werkt zijn de interne controle op de jaarrekening en overige documenten van de P&C-cyclus. Desgevraagd neem je deel aan 'ad hoc' projecten. Je werkt nauw samen met je collega, waarbij kennisoverdracht vanzelfsprekend is.

Bedrijf

Pré Wonen is een klantgerichte, solide corporatie met een stevige ambitie. Haar hart ligt bij de mensen die het echt nodig hebben, omdat zij niet of moeilijk in hun woonbehoefte kunnen voorzien. De missie van Pré Wonen is: ‘Iedereen een fijn thuis’. De dienstverlening richt zich op ongeveer 28.000 bewoners in 13.000 woningen in Haarlem, Beverwijk, Bloemendaal en Heemstede. Pré Wonen staat voor een zeer goede dienstverlening en werkt intensief samen met haar partners.

Aanbod

  • Een bruto maandsalaris tot € 4.709,- (schaal J);
  • 36-urige werkweek;
  • Gratificatie;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
  • Dynamische werkomgeving waar je direct impact hebt op de vastgoedsturing en de interne bedrijfsvoering.

Profiel

Je kent niet alleen het verhaal achter de cijfers, maar weet ook hoe je dit kunt vertalen naar concrete maatregelen of verbetervoorstellen. Jouw focus is gericht op kwaliteit, het controleren en verbeteren van processen. Jij bent een gedreven en stevige persoonlijkheid met een kritische blik die graag wil weten hoe het zit. Je kan op een overtuigende en prettige manier adviseren. Je beschikt over zelfstartend vermogen en bent in staat om binnen korte tijd een effectief netwerk binnen de organisatie op te bouwen. Tot slot beschik je over ervaring met vastgoedsturing en projectcontrol. Ervaring binnen de corporatiesector en interesse in fiscaliteit is een pré. Je bent in het bezit van een HBO- of WO-diploma, bij voorkeur met economische richting en hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring.

Doorsturen