Associate

Doorsturen
 
 • Aanbod € 35.000 - € 50.000
 • Functiegroep Human Resource & Recruitment
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8757000
 • Locatie Utrecht
 • Contract In dienst van YER
 • Branche Government & Legal

Over deze vacature

Ieder individu is anders, dat maakt de mens zo mooi. Ieder mens heeft bijvoorbeeld verschillende interesses en behoeftes. Zo wordt de een enthousiast van sport, terwijl de ander enthousiast gemaakt wordt door een goede film op Netflix. Buiten het feit dat iedereen anders is, heeft iedereen ook een ding gemeen met elkaar. Wij worden geboeid en geïnspireerd door personen die excelleren binnen hun vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan Lionel Messi of Harvey Specter. Je hoeft geen voetbal of Netflix fan te zijn om deze namen te herkennen. Hoe dat kan? Zij vallen op door te renderen in datgeen wat zij doen. Zij leveren kwaliteit. Zij leven voor datgeen wat ze ambiëren en willen koste wat het kost succesvol zijn. Zij ademen topsport binnen hun vakgebied.

Bij YER ademen wij ook topsport. Niet binnen het voetbal of de entertainmentwereld, maar binnen de wereld van de arbeidsbemiddeling. Binnen deze wereld heeft YER niet alleen de ambitie om op het hoogste niveau te spelen, wij willen keer op keer winnen. Maar dit kunnen wij niet alleen. Daarom zijn wij per direct op zoek naar ambitieuze toppers die ons team energie & infra komen versterken om samen de topsport te kunnen bedrijven en evenals Lionel Messi en Harvey Specter succesvol te zijn.

Functie

Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar een gedreven associate die YER op het gebied van infra en energie, samen met het al bestaande team, verder op de kaart wil zetten. Je wordt verantwoordelijk voor het opbouwen van een netwerk en zorgt voor de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Daarbij zal je ook medeverantwoordelijk zijn voor een stuk business development in je rol. Het is een dynamische en ondernemende functie met veel eigen verantwoordelijkheid, afwisseling en een directe koppeling tussen je eigen succes en beloning.

Als associate maak je deel uit van het team infra en energie binnen YER dat bestaat uit ervaren consultants die jou kunnen helpen te groeien in je functie. Je bent samen met een aantal consultants verantwoordelijk voor het op- en verder uitbouwen van een klantenportefeuille in de discipline infra of energie.

Je start met een uitgebreid inwerktraject, waarbij je de nodige trainingen en tools krijgt aangereikt zodat je snel up-en-running bent. Denk daarbij aan trainingen op het gebied van interviewen, sales, acquisitie en recruitment met daarbij behorende relevante technieken. Daarna word je onderdeel van het YER-energie & infra team in Utrecht, waarbij je de eerste 3 maanden aan de slag gaat in de rol van recruitment consultant. Nadat je deze 3 maanden succesvol doorloopt, maak je al direct de stap naar de rol van associate. Je krijgt daarbij de kans om intensief samen te werken met de senior consultants en de kans om een uitgebreid netwerk op te bouwen van klanten en kandidaten. Op deze manier leer je het vak en bovenal de markt goed kennen.

Posities waarin je gaat bemiddelen zijn o.a. binnen rollen als werkvoorbereider, engineer, uitvoerder, projectleider, projectmanager en calculator. Kandidaten die daarbij aansluiten hebben minimaal een afgeronde HBO/WO-opleiding. Het inhoudelijk kunnen begrijpen van deze posities is essentieel voor het bepalen van jouw succes. Deze kandidaten zul je gaan bemiddelen bij klanten zoals bijvoorbeeld Alfen, Stedin, Joulz, Volker Wessels Telecom, Dynniq en Strukton Rail.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 10 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

Het mooie van YER is dat we in Nederland inmiddels een grote organisatie zijn, maar de lijnen nog steeds zeer kort zijn. Iedere collega telt bij YER, waarbij de cultuur zich kenmerkt als een ondernemende omgeving met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Aanbod

 • Goede primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Bonusregeling;
 • Smartphone;
 • Auto;
 • 24 vakantiedagen;
 • Training-on-the-job;
 • Uitgebreid inwerktraject;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden (nationaal en internationaal).

Profiel

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Proactief, flexibel en een teamspeler;
 • Genieten van een competitie-element. De onuitputtelijke wil om te winnen, zonder het belangrijkste doel uit het oog te verliezen, namelijk: het tot stand brengen van de ideale match voor zowel klant als kandidaat;
 • Je daagt jezelf graag uit en past zelfreflectie toe om continue te verbeteren.
Doorsturen