Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Doorsturen
 
 • Aanbod € 35.000 - € 50.000
 • Functiegroep Energie
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8724600
 • Locatie Amsterdam
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Gebouwen en installaties worden alsmaar complexer. Er is een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier een compleet gebouw te ontwerpen en te realiseren. Een goede voorbereiding en controle op de voortgang van werkzaamheden is hierbij van essentieel belang. Dit maakt de rol van Werkvoorbereider W bij Heijmans Utiliteit tot een uitdaging. Je gaat in deze functie deel uitmaken van een van Nederlands meest vernieuwende bedrijven in de bouwsector.

Functie

Je werkt in deze functie als Werkvoorbereider W bij Heijmans Utiliteit BV vanuit Rosmalen of op een van onze projectlocaties. Voorbeelden van projecten zijn de Rechtbank in Amsterdam, het Nationaal Militair Museum in Soesterberg of het onlangs gescoorde project Europees Medicijnagentschap (EMA) aan de Zuidas in Amsterdam.

Als Werkvoorbereider W ben je in samenwerking met de projectleider verantwoordelijk voor de planning, materieel- en materiaalvoorziening voor één of meerdere van onze integrale utilitaire projecten. Op basis van je kennis op het gebied van werkmethoden en uitvoeringsvoorwaarden lever je een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming. Je stelt calculaties en offertes op en je signaleert meer-/ minderwerk. Binnen deze afwisselende functie heb je veel interne en externe contacten betreffende de voorbereiding van diverse projecten met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers. Je hebt een grote passie voor werktuigbouwkunde installaties en verliest het belang van de klant nooit uit het oog.

Bedrijf

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten.

Aanbod

Als Werkvoorbereider Werktuigbouw gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij Heijmans.

Profiel

Je hebt een opleiding op minimaal hbo niveau, bijvoorbeeld richting werktuigbouw. MBO met de juiste werkervaring is bespreekbaar

 • Je hebt circa 3 jaar relevante werkervaring bij voorkeur binnen de utiliteit
 • Je hebt een sterk organisatorisch vermogen en een klantgerichte instelling
 • Je vindt het leuk om in teamverband op professioneel niveau te werken
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen
 • Je bent stressbestendig en flexibel
Doorsturen