(Junior) Werkvoorbereider

Doorsturen
 
 • Aanbod € 2.500 - € 3.500
 • Functiegroep Energie
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8687900
 • Locatie Noord-Holland
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Construction, High Tech

Over deze vacature

Jouw ambitie is onze uitdaging. Technische ontwikkeling behoort momenteel tot de primaire levensbehoeftes. Maar techniek is niets zonder mooie projecten met goed functionerend personeel. Wil jij met je technische kennis, ervaring en skills bijdragen aan de technische ontwikkeling binnen Nederland bij een grote landelijke technische speler die toffe projecten draait? Dan zijn wij de juiste partner die jouw carrière deze impuls kan geven!

Functie

Als (Junior) Werkvoorbereider word je verantwoordelijk voor het verzorgen van de werkmap van A-Z op verschillende projecten in de regio Utrecht of Amsterdam. Je draagt zorg voor de werkmappen met tekeningen en werkinstructies en geeft ondersteuning waar nodig. Je werkt zelfstandig aan projecten of deelprojecten en je levert hierbij een belangrijke bijdrage aan het behalen van projectdoelstellingen en het beoogde financiële resultaat.

Bedrijf

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij een grote landelijke aannemer. YER is sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en gaat voor kwaliteit en open communicatie. YER is de partner op het voor ambitieuze starters tot en met ervaren techneuten. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak zijn we uitgegroeid tot partner van vele organisaties door heel het land. Door een ruim aanbod aan opdrachten hebben we altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities. Hierbinnen werken we met verschillende detachering constructies. Denk bijvoorbeeld aan project detachering of een deta-vast constructie. Hierdoor kunnen we zo goed mogelijk inspelen op jouw wensen!

Aanbod

Onze opdrachtgever werkt aan mooie projecten waar jij als (Junior) werkvoorbereider een belangrijke rol gaat spelen. Het is een vooruitstrevende organisatie, waar gewerkt wordt aan de toekomst. Binnen de vestiging in Utrecht en Amsterdam is onze opdrachtgever momenteel op zoek naar een werkvoorbereider die al enige ervaring heeft opgedaan, minimaal 1 jaar tot maximaal 5 jaar, binnen het vakgebied van werkvoorbereider.

Je krijgt de mogelijkheid proactief je rol op te pakken en hierin te groeien met een gedegen begeleiding. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je hier op je plek.

Profiel

Wij zijn momenteel voor onze opdrachtgever op zoek naar een leergierige ondernemende collega die affiniteit heeft met techniek. Daarbij is enige ervaring als werkvoorbereider gewenst. Minimaal 1 en maximaal 5 jaar. Het werk- en denkniveau dient tussen MBO en HBO te liggen.

Jouw vaardigheden zoals een goed probleemoplossend vermogen, je gestructureerde manier van werken en je analytische vaardigheden dragen bij aan betere en betrouwbare connectiviteit. Daarnaast ben jij iemand die niet alleen stuurt op kwaliteit, maar ook op tijdige oplevering van opdrachten.

 • Tussen de 1 tot 5 jaar ervaring als werkvoorbereider;
 • Een afgeronde MBO/HBO-opleiding; bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde, mechatronica, automotive, aviation, middenkader engineering of technische bedrijfskunde;
 • Affiniteit met techniek;
 • Bereidheid om jezelf te ontwikkelen binnen de techniek;
 • Een gezonde dosis humor.
Doorsturen