HR Business Partner (32 uur)

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Human Resource & Recruitment
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer 8679900
 • Locatie Rosmalen
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Manufacturing, Non-Profit

Over deze vacature

Ben jij de HR Business Partner die KiesZon daadkrachtig verder helpt? Kan je concreet aantonen dat jouw ervaring en profiel aansluiten op wat we aangeven? Ben je ten slotte ook toe aan een kansrijke -tweede of derde- stap in je loopbaan als professional? Lees dan verder en neem snel contact met ons op.

Functie

In de functie van HR Business Partner bij KiesZon ben jij de versneller en verbinder op HR-gebied. Je brengt de basis verder op orde (o.a. personeelsadministratie, zaken m.b.t. wet- en regelgeving) en richt op planmatige wijze het personeelsinstrumentarium op, in lijn met de HR-strategie van Greenchoice. Je houdt daarbij rekening met ontwikkelingen in personeelskosten en het verandervermogen van de organisatie. Recruitment, performancemanagement, scholing en arbeidsvoorwaarden zijn thema’s waarmee je direct aan de slag gaat. Je geeft KiesZon een vliegende start door slim gebruik te maken van beschikbare expertise bij Greenchoice.

De functie van HR Business Partner is tweeledig:

 • De focus ligt op het in goede banen leiden van de HR-harmonisatie. Kernwoorden hierbij zijn stroomlijnen en samenwerken. Je stelt voor KiesZon een meerjarenplan op waarin je de wensen en prioriteiten van het managementteam meeneemt. Deze vertaal je naar concrete (beleids)voorstellen, bedrijfsregelingen en instrumenten. Je voelt feilloos aan waar afhankelijkheden zitten en waar je ruimte hebt voor eigen inbreng. Om te bevorderen dat je je onderdeel voelt van beide organisaties, ben je geregeld in Rotterdam en sluit je aan bij strategische HR-overleggen waarvoor je ook input levert.
 • Daarnaast werk je als HR Business Partner nauw samen met het KiesZon managementteam van vier. Samen creëren jullie draagvlak voor professionalisering en organisatieontwikkeling. Je laat zien dat de plannen die je hebt uitgedacht en uitgerold in de praktijk ook werken. Je adviseert het management over hun rol als leider en treedt op als sparringpartner in alle voorkomende HR-zaken. Je biedt proactief HR-oplossingen en ontzorgt waar passend, zodat zij zich kunnen storten op het realiseren van onze uitdagende commerciële doelstellingen.

Samengevat uit zich dat in een functie met zowel strategische en tactische projecten als operationele reguliere HR-werkzaamheden (o.a. W&S, verzuimmanagement, enz.). In de operationele uitvoering word je ondersteund door een HR-medewerker, die je ook functioneel aanstuurt.

Bedrijf

Bij KiesZon weten ze alles van zonnestroom! Samen met haar partners geeft zij vorm aan de solar revolutie. Hoe? Door maximaal gebruik te maken van de meest duurzame en onuitputtelijke energiebron: de zon. Zij ondersteunen huishoudens, bedrijven en gemeenten van A tot Z bij het ontwikkelen, financieren, realiseren en onderhouden van zonnestroomprojecten. De ontwikkelingen binnen KiesZon gaan razendsnel en zij groeit hard. KiesZon is een daadkrachtige, frisse organisatie gevestigd in Rosmalen met circa 70 jonge en leergierige medewerkers. Groene keuzes maken is vanzelfsprekend en komt terug in alles wat zij doen. Om de verdere professionalisering van KiesZon kracht bij te zetten, zoeken we op korte termijn een HR Business Partner met ervaring.

Sinds 2016 is KiesZon 100% dochter van Greenchoice, dé duurzame energieleverancier van Nederland. Het is haar ambitie om marktleider te worden in het meest groene segment van de energiemarkt. Dat lukt door hun krachten te bundelen! In de strategie Duurzaam Dichtbij streven ze ernaar in 2020 ruim 500.000 huishoudens, bedrijven en gemeenten te voorzien van groene energie, waarvan 40% zelf betrokken is bij eigen opwek. Bijvoorbeeld met zonnepanelen. Zo zijn zij de versneller en verbinder in de lokale energietransitie.

Aanbod

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met ruime ontwikkelmogelijkheden. Werken bij KiesZon betekent ook kiezen voor duurzaamheid. Je bent dan ook bereid om met het openbaar vervoer of de fiets te reizen.

Profiel

 • Je hebt een relevante HBO/WO-opleiding (HRM, arbeids- en organisatiepsychologie of bedrijfskunde) en minstens vijf jaar relevante ervaring in een HR-adviesfunctie
 • Je bent een HR-generalist en brengt actuele en veelzijdige HR-kennis mee
 • Je werkt planmatig en hebt ervaring met projectmanagement
 • Je hebt veranderprocessen begeleid en bent organisatiesensitief
 • Je blinkt uit in samenwerken en bent een overtuigende gesprekspartner voor je stakeholders
 • Bij voorkeur ben je bekend met Afas Profit en Insite als personeelsinformatiesysteem
 • Ervaring in een HR-functie bij een commercieel bedrijf van middelgrote omvang is een pre
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar

Als HR Business Partner ben je vakvolwassen, volledig up-to-date, flexibel waar mogelijk en vasthoudend waar nodig. Als persoon ben je hands on, open, resultaatgericht, motiverend en verbindend. De groei van onze organisatie en jouw persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand.

Doorsturen