Recruiter IT

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende voorwaarden
 • Functiegroep Human Resource & Recruitment
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8574300
 • Locatie Eindhoven
 • Contract In dienst van YER
 • Branche High Tech, Medical & Health

Over deze vacature

Volg jij de nieuwste trends binnen IT, van big data tot de gegevensbescherming? Vind jij het interessant om met alle domeinen bezig te zijn van Netwerk/ Infrastructuur tot Enterprise Applicaties? Heb jij ervaring met recruitment of wil je graag verder binnen recruitment? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou de kans om mee te bouwen aan ons én je eigen succes!

YER IT Eindhoven heeft de ambitie om marktleider te worden voor IT-functies van onze internationale, High Tech opdrachtgevers in de regio Zuid-Nederland. Dat kan maar op één manier; met een combinatie tussen ervaren consultants en enthousiaste rekruteren die zich dagelijks 100% inzetten om dit te bereiken!

Daarom zijn wij voor YER IT Eindhoven op zoek naar meerdere IT Recruiters. Ben jij ambitieus en toe aan de eerste of volgende stap in jouw carrière? Wil jij in een jong, dynamisch en gedreven team terechtkomen? Wil jij werken voor klanten zoals ASML, NXP, Philips, DAF?

Heb je ervaring in recruitment en/of verstand van IT dan gaan wij graag met je in gesprek.

Functie

Je bent als IT Recruiter verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten en het onderhouden van de bestaande kandidatenpool. Daarnaast ben je betrokken bij het gehele proces van kandidaat spreken tot uiteindelijke contract tekenen.

Als Recruiter ben je een zeer belangrijke schakel tussen de kandidaten en de consultants. Je vindt het een uitdaging om de “perfect match” te vinden voor diverse vacatures waar je aan werkt. Gezien de specialistische profielen die je gaat bemiddelen, vindt je het leuk om deze uitdaging met beide handen aan te pakken en ervoor te gaan. Naast de afwisseling die deze baan biedt, zijn goede planningsvaardigheden, stressbestendigheid en discipline onmisbaar.

Creativiteit en doorzettingsvermogen zijn essentieel om deze kwalitatieve doelgroep te bereiken en in ‘beweging’ te krijgen naar een andere opdrachtgever. Je gebruikt diverse tools om de kandidaten in beeld te krijgen en een netwerk op te bouwen. Dit kan via Jobboards, LinkedIn maar ook fysieke borrels en carrière events. Natuurlijk zijn de IT-specialisten schaars, waardoor er ook veel buiten de grenzen van Nederland gezocht wordt. Door het internationale karakter kom je in aanraking met diverse culturen en daarom is het belangrijk om hier oog voor te hebben.

Natuurlijk zijn er ook doorgroeimogelijkheden die door jouw IT-marktkennis, recruitmentexpertise en netwerk aan kandidaten binnen het verschiet liggen. De stap naar de functie van consultant behoort tot de mogelijkheden, mits dit jouw ambitie is.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 10 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

We stellen de wensen en ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, zijn zij een uitstekende carrièrecoach voor kandidaten om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun carrière (van ambitieuze starter tot ervaren director). Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle wervingsvraagstukken.

Werken bij YER is kiezen voor ondernemerschap met veel eigen verantwoordelijkheid, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Aanbod

 • Werken bij de toonaangevende organisatie in de wereld van recruitment;
 • Fantastische werkplek met uitzicht (10e verdieping) op de luchthaven binnen de vestiging YER Eindhoven;
 • Samen met collega’s werken voor internationale bedrijven in Zuid-Nederland;
 • Onderdeel zijn van een team met energieke en gedreven collega's;
 • Een enthousiaste, professionele en resultaatgerichte werkomgeving;
 • Een marktconform salaris, bonuscomponent en zelfs een leaseauto kan een optie zijn;
 • Er zijn doorgroeimogelijkheden op basis van functioneren;
 • Werken in een ondernemende organisatie en waarbinnen je veel vrijheid krijgt indien jij je verantwoordelijkheid neemt.

Profiel

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met sterk commercieel inzicht;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Zelfstarter met ambitie om te groeien binnen de dynamische wereld van de arbeidsbemiddeling;
 • Je kunt planmatig, accuraat en servicegericht werken;
 • Overige belangrijke competenties; sociaal, communicatief, representatief, overtuigend commercieel en je hebt een sterk organiserend vermogen, mensgerichte benadering en oog voor sensitiviteit.

Doorsturen