Field Service Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod € 50.000 - € 60.000
  • Functiegroep Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8651800
  • Locatie Overijssel
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Manufacturing, Consumer Goods

Over deze vacature

Als Field Service Engineer bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende service werkzaamheden (inclusief inbedrijfstellen) bij internationale klanten (wereldwijd). Vanuit een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid weet je de belangen van de organisatie uit te dragen bij de klant. Ben jij praktisch, creatief, resultaatgericht en beschik je over improvisatievermogen? Lees dan snel verder!

Functie

Alle machineoplossingen zijn klantspecifiek wat maakt dat je met uitdagende vraagstukken op jouw vakgebied in aanraking komt. Vanuit jouw mechatronische achtergrond en ervaring ben je in staat om alles wat speelt bij de klant zelfstandig, dan wel in samenspraak met je collega's, op te lossen. Omdat je in veel gevallen het eerste aanspreekpunt bent voor de klant, ben je gericht op het zorgvuldig opbouwen van een goede relatie. Je adviseert de klant en signaleert ook nieuwe kansen. Ook geef je training aan de gebruikers.

Bedrijf

Onze opdrachtgever ontwikkelt en levert hoogwaardige productiesystemen op de wereldmarkt.

Aanbod

Een afwisselende baan in een innovatieve, internationale werkomgeving
Klantspecifieke projecten met telkens weer nieuwe technische uitdagingen
Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
Een betrokken, ondernemende groep collega's die het samen wil waarmaken.

Profiel

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting bijvoorbeeld Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek etc.
heb je een MBO opleiding afgerond maar beschik je door je kennis en ervaring over een HBO werk- en denkniveau? Dan nodigen wij je ook uit om te solliciteren.

Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een mechatronische werkomgeving. Hierdoor heb je kennis van Solid Works, PLC, PC besturingen, robotica en vision en ben je in staat werktuigbouwkundige tekeningen te lezen.

Verder vind je het geen probleem om met enige regelmaat op reis te zijn en te verblijven bij klanten (wereldwijd). Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Doorsturen