Project supportmedewerker

Doorsturen
 
  • Aanbod < € 35.000
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8641400
  • Locatie 's-Hertogenbosch
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Jouw ambitie is onze uitdaging. Connectiviteit behoort momenteel tot de primaire levensbehoeftes. Maar connectiviteit is niets zonder een goed functionerend netwerk. Ben jij de spin in het web, die het leuk vindt om met veel verschillende partijen intensief contact te hebben? Maak je graag onderdeel uit van een grote landelijke aannemer in de telecommunicatie? Dan zijn wij de juiste partner die jouw carrière deze boost kan geven!

Functie

Als Project Supportmedewerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen, verwerken en administratief begeleiden en afhandelen van projectmappen. Je verzorgt de planning van diverse projecten, stelt werkinstructies op en bepaalt de tijdsbesteding. Om tot een goed en zorgvuldig samengestelde opdracht te komen, maak je gebruik van gegevens uit meerdere landelijke systemen en controleer je de compleetheid van de aangeleverde gegevens.

Vanuit je rol heb je dagelijks contact met klanten, onderaannemers, planners, uitvoerders en technici en faciliteer je hen bij de voortgang van de opdrachten. Je rapporteert aan de manager over de voortgang en eventuele problemen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je werkt een definitief ontwerp uit en verzorgt informatie op gebied van bestellingen, levertijden. Verder plan en bestel je het benodigde materiaal. Je stuurt op budgetten en je registreert bestede uren en uitgevoerde activiteiten.

Jij bent de spin in het web. Wijzigingen overleg je met projectleiding en engineering. Gedurende de voorbereiding en de uitvoering sta je in nauw contact met je collega’s en klanten, maar ook met andere partijen zoals overheidsinstellingen en onderaannemers. Kortom, een veelzijdige functie binnen een dynamisch team en werkveld.

Bedrijf

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij een grote landelijke aannemer in de telecommunicatie. YER is sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en gaat voor kwaliteit en open communicatie. YER is de partner op het gebied van Finance, Technology en Public, voor ambitieuze starters tot en met ervaren techneuten. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak zijn we uitgegroeid tot partner van vele organisaties door heel het land. Door een ruim aanbod aan opdrachten hebben we altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

Aanbod

Onze opdrachtgever werkt aan mooie projecten waar jij als Project Supportmedewerker je bijdrage aan levert. Een vooruitstrevende organisatie, waar gewerkt wordt aan de toekomst van telecom: Total Connectivity.

Hier krijg je de ruimte om te groeien. Ben je ondernemend en kom je het beste tot je recht als je ruimte krijgt? Dan zit je bij onze opdrachtgever op je plek. We belonen je hiervoor met onze solide arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld 25 vakantiedagen en een goed salaris.

Profiel

Jij hebt HBO werk- en denkniveau en affiniteit met techniek en telecom. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en je bent flexibel in de invulling van je werkdagen.

Met je sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden houd je je klanten tevreden, waarbij je gaat voor het beste resultaat. Je hebt een hoog werktempo en weet snel te schakelen. Als geen ander weet jij het overzicht te bewaren en handel je kostenbewust en proactief.

Doorsturen