Adviseur Real Estate

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Consultancy
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8613400
 • Locatie Amersfoort
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Construction

Over deze vacature

Als Adviseur Real Estate bouw je samen met je directe collega’s aan de propositie bedrijfsvoering om vervolgens met elkaar de markt te veroveren.

Als jij een aantal jaren relevante werkervaring hebt, financieel stevig onderlegd bent en vervolgens echt enthousiast raakt als je de gemaakte keuzes kunt vertalen naar een businesscase en om voor een succesvolle besluitvorming te zorgen, dan zoeken wij jou!

Functie

De adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management
De opdrachtgevers zijn beslissers in het bedrijfsleven, bij de rijksoverheid en lokale overheden, bij onderwijsinstellingen en bij organisaties in de sector sport en cultuur. De adviesgroep bestaat uit circa 35 gedreven en eigenwijze professionals met diverse achtergronden. Afhankelijk van de omvang van de opdracht werken zij in grote of kleine teams en vertalen ze de ontwikkeling van organisaties naar goede, duurzame en slimme huisvesting. Hierbij maken zij gebruik van verschillende expertises binnen en buiten de adviesgroep, waaronder strategisch huisvestingsadvies, projectmanagement, corporate real estate management, innovatie, design thinking en organisatieontwikkeling. De gecombineerde kennis van onze collega’s is de kracht van TwynstraGudde.

Verantwoordelijkheden
Jij richt je op opdrachten op het snijvlak van vastgoed en organisaties binnen de (semi)overheid en het bedrijfsleven. Op het gebied van vastgoed werk je aan complexe opgaves zoals strategische huisvestingsplannen, businesscases en portfoliomanagement. Op het gebied van organisatieadvies gaat het bijvoorbeeld om organisatie-inrichting en ontwikkelingsvraagstukken of om businesscases voor in- of uitbesteding.

Vraagstukken op het gebied van beheer en onderhoud, haalbaarheidsstudies en het efficiënter maken van de vastgoedportefeuille zijn zaken waar jij energie van krijgt. Jij weet als geen ander dat het succes van vastgoed niet alleen gaat om de bricks. Jij begeleidt en adviseert de gebruiker ook op behaviour. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van businesscases voor het uitbesteden van vastgoedonderhoud voor een gemeente, een strategisch vastgoedplan voor een universiteit, het inrichten van portfoliomanagement voor een veiligheidsregio of het opstellen van een businesscase voor huisvestingsopties.

Je herkent nieuwe trends, denkt na over de toekomstige ontwikkelingen in het vak en de markt, weet deze te vertalen naar nieuwe ideeën en inzichten resulterend in oplossingen voor de opdrachtgevers. Daarnaast heb je de drive om je netwerk uit te breiden.

Bedrijf

De adviseurs van Twynstra Gudde werken aan toonaangevende en maatschappelijk relevante projecten. Zij werken met passie aan vaak complexe vraagstukken die spelen in de veranderende wereld. Dit doen zij vanuit een nieuw perspectief waarbij je intellect wordt uitgedaagd. Zij zijn creatief, grensverleggend en tegelijkertijd pragmatisch. Zij doen in ideeën maar denken in resultaten en leveren kwaliteit. Ze werken hard, maar er is ook aandacht voor je eigen ontwikkeling en leuke dingen. Je hebt veel vrijheid in je werk en de kans om met een eigen team je propositie op te bouwen, jouw netwerk verder uit te breiden en de markt veroveren. Twynstra Gudde is een organisatieadviesbureau met een brede kennis, daar kun je veel halen. Vanaf zomer 2019 werk je daarnaast vanuit de gaafste werkplek van Nederland. Vanaf dan zijn zij gevestigd in hun nieuwe kantoor in de innovatieve microstad De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Aanbod

Werken bij de adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management betekent voor jou een marktconform salaris, een goede mobiliteitsregeling, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, in een leuk en gedreven team van zowel jonge talenten als ervaren professionals.
Daarnaast biedt Twynstra Gudde je een (intern) opleidingsprogramma en werk je met leuke gedreven collega’s die zowel binnen als buiten het werk veel lol maken en plezier hebben.

Een van de adviseurs; “Werken bij Twynstra Gudde is voor mij de ontwikkeling doormaken naar een ervaren en professionele adviseur waarbij ik samen met mijn collega’s continue werk aan het onderscheidend vermogen van onze expertises”.

Wil je meer weten over wij werken? Bekijk dan dit filmpje.

Profiel

 • Bedrijfskundige of een vastgoed gerelateerde WO-opleiding;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring met vastgoed en/of organisatievraagstukken;
 • Sterk analytisch en financieel onderlegd;
 • Aantoonbare adviesvaardigheden;
 • Kennis en ervaring met effectieve en efficiënte inrichting van processen;
 • Gemotiveerd om de propositie bedrijfsvoering uit te bouwen;
 • Ondernemend en zelfstandig in het uitvoeren van opdrachten;
 • Je bent assertief en gericht op samenwerken.
Doorsturen