Projectmanager Huisvesting

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Project & Program Management, Facility & Real Estate, Consultancy
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8613900
 • Locatie Amersfoort
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Consultancy & HR

Over deze vacature

Als ervaren projectmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van huisvestingsprojecten in een complexe bestuurlijke omgeving. In deze projecten werk je veel voor (semi) overheid en het bedrijfsleven. Dit kan een nieuwbouwproject zijn, maar ook herontwikkeling of renovatie. Je werkt samen met een team van collega’s aan projecten als de ontwikkeling van het Groninger Forum, de uitbreiding van de Johan Cruijff ArenA, de vernieuwing van de Stadsschouwburg in Middelburg of de nieuwbouw van het European Patent Office.

Functie

De adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management
De opdrachtgevers zijn beslissers in het bedrijfsleven, bij de rijksoverheid en lokale overheden, bij onderwijsinstellingen en bij organisaties in de sector sport en cultuur. De adviesgroep bestaat uit circa 35 gedreven en eigenwijze professionals met diverse achtergronden. Afhankelijk van de omvang van de opdracht werken zij in grote of kleine teams en vertalen ze de ontwikkeling van organisaties naar goede, duurzame en slimme huisvesting. Hierbij maken zij gebruik van verschillende expertises binnen en buiten de adviesgroep, waaronder strategisch huisvestingsadvies, projectmanagement, corporate real estate management, innovatie, design thinking en organisatieontwikkeling. De gecombineerde kennis van onze collega’s is de kracht van TwynstraGudde.

Verantwoordelijkheden;
Niet alleen het projectmanagementsucces, maar vooral het projectsucces is voor jou van belang. Dit bereik je met oog voor de omgeving waar het project wordt uitgevoerd en de belangen van alle stakeholders. Je bent in staat is om ontwerpende en uitvoerende partijen te managen. Je kunt de opdrachtgever ontzorgen en, waar nodig, sturen. Je werkt zelfstandig en bent eindverantwoordelijk voor projecten, waarbij gestuurd wordt op het realiseren van werkende projecten die bijdragen aan de ambities van de opdrachtgevers. Je krijgt energie van Twynstra Gudde te vertegenwoordigen bij opdrachtgevers. Je beschikt over een relevant netwerk en hebt ambitie hebt om dit verder uit te breiden.

Bedrijf

De adviseurs van Twynstra Gudde werken aan toonaangevende en maatschappelijk relevante projecten. Zij werken met passie aan vaak complexe vraagstukken die spelen in de veranderende wereld. Dit doen zij vanuit een nieuw perspectief waarbij je intellect wordt uitgedaagd. Zij zijn creatief, grensverleggend en tegelijkertijd pragmatisch. Zij doen in ideeën maar denken in resultaten en leveren kwaliteit. Ze werken hard, maar er is ook aandacht voor je eigen ontwikkeling, en leuke dingen. Je hebt veel vrijheid in je werk en de kans om met een eigen team je propositie op te bouwen, jouw netwerk verder uit te breiden en de markt veroveren. Twynstra Gudde is een organisatieadviesbureau met een brede kennis, daar kun je veel halen. Vanaf zomer 2019 werk je daarnaast vanuit de gaafste werkplek van Nederland. Vanaf dan zijn zij gevestigd in hun nieuwe kantoor in de innovatieve microstad De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Aanbod

Werken bij de adviesgroep Huisvesting, Vastgoed en Facility Management betekent voor jou een marktconform salaris, een goede mobiliteitsregeling, ruime ontwikkelingsmogelijkheden, in een leuk en gedreven team van zowel jonge talenten als ervaren professionals.
Daarnaast biedt Twynstra Gudde je een (intern) opleidingsprogramma en werk je met leuke gedreven collega’s die zowel binnen als buiten het werk veel lol maken en plezier hebben.

Wil je meer weten over wij werken? Bekijk dan dit filmpje.

Profiel

 • WO-opleiding in relevante richting;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager bij relevante opdrachtgevers;
 • Sterk aan tafel, overtuigingskracht naar zowel opdrachtgever als opdrachtnemer;
 • Politiek gevoelig, oog voor omgeving, kunnen schakelen tussen overtuigingstijlen;
 • Communicatief sterk. Je maakt makkelijk contact, legt eenvoudig verbinding met opdrachtgever en bent een echte teamspeler;
 • Analytisch sterk, oog voor (contract)details en zorgvuldig;
 • Resultaatgericht;
 • Ervaring met UAV-GC, SCB of NEC3 is een pré;
 • Beheersing van de Engelse taal is een pré.
Doorsturen