Service Technicus Werktuigbouwkundige

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 50.000
 • Functiegroep Manufacturing
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8617200
 • Locatie Amsterdam
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Gebouwen en installaties worden alsmaar complexer. Er is een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier een compleet gebouw te ontwerpen en te realiseren. Dit maakt de rol van Service Technicus Werktuigbouwkundige bij Heijmans Utiliteit tot een uitdaging. Tevens ga je in deze functie deel uitmaken van het meest vernieuwende bedrijf in de Nederlandse bouwsector!

Functie

Als Service Technicus Werktuigbouwkundige ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en wijzigen van werktuigbouwkundige installaties, zoals CV- en luchtbehandelingssystemen. Tevens los je storingen op en voer je reparaties uit. In voorkomende gevallen geef je leiding aan Servicemonteurs of leerlingen. Het inbedrijfstellen van installaties en het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen behoren ook tot de werkzaamheden. Doorgroeien naar Servicetechnicus is één van de mogelijkheden.

Bedrijf

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseert ze een toegevoegde waarde voor haar klanten.

Je werkt in deze functie bij Heijmans Utiliteit Services, vestiging Amsterdam, een middelgrote vestiging binnen Heijmans Utiliteit BV. Zij werken met circa 135 medewerkers aan uitdagende serviceprojecten binnen de Utiliteit, die zowel in opdracht van derden als in eigen projectontwikkeling worden gerealiseerd. Het werkgebied strekt zich uit over het midden en westen van het land. De sfeer binnen de regio is dynamisch en informeel. Recente projecten zijn de verbouwing van het Vrouw & Kind Centrum in Spaarne Gasthuis en de Universiteit van Amsterdam.

Aanbod

Als Service Technicus Werktuigbouwkundige gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij Heijmans.

Profiel

Voor deze functie zoeken we een gedreven, zelfstandige professional met passie voor techniek. Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en je werkt graag oplossingsgericht. Je hebt van nature een dienstverlenende en klantgerichte instelling en je weet in stressvolle situaties je hoofd koel te houden.
 • Je hebt een installatietechnische opleiding op MBO-niveau, eventueel aangevuld met specifieke cursussen op het gebied van services, onderhoud en regeltechniek;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de werktuigbouwkundige installatiebranche;
 • Aanvullende opleidingen in klimaattechniek, koeltechniek en meet- & regeltechniek zijn een pré;
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL en hebt basis kennis op het gebied van NEN3140, NEN1010 en NEN2767;
 • Bereid om storingsdiensten te werken.
Doorsturen