1e Servicemonteur Werktuigbouwkunde Rijswijk

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Manufacturing
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8617300
 • Locatie Rijswijk
 • Contract Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Gebouwen en installaties worden alsmaar complexer. Er is een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier een compleet gebouw te ontwerpen en te realiseren. Dit maakt de rol van 1eServicemonteur bij Heijmans Utiliteit tot een uitdaging. Tevens ga je in deze functie deel uitmaken van het meest vernieuwende bedrijf in de Nederlandse bouwsector!

Functie

Als 1e Servicemonteur Werktuigbouwkundige installaties ben je binnen Heijmans Utiliteit verantwoordelijk voor het onderhouden en wijzigen van werktuigbouwkundige installaties bij onze klantlocaties in Rijswijk.

Als 1e Servicemonteur Werktuigbouwkundige installaties ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en wijzigen van werktuigbouwkundige installaties, zoals CV- en luchtbehandelingssystemen. Tevens los je storingen op en voer je reparaties uit. In voorkomende gevallen geef je leiding aan Servicemonteurs of leerlingen. Het inbedrijfstellen van installaties en het rapporteren van uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen behoren ook tot de werkzaamheden. Doorgroeien naar Servicetechnicus is één van de mogelijkheden.

Bedrijf

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realiseert ze een toegevoegde waarde voor haar klanten.

Je werkt in deze functie bij Heijmans Utiliteit op klantlocaties in Rijswijk. In deze specifieke vacature betreft dit een dienstverlening van Heijmans die plaats vindt in verschillende gebouwen in Rijswijk en bestaat uit diverse service-, beheer- en onderhoudswerkzaamheden op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch vlak. De beschikbaarheid van gebouwen en systemen wordt 24/7 uur gewaarborgd door de inzet van een 5-ploegendienst.

Aanbod

Als 1e servicemonteur werktuigbouwkunde gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij Heijmans.

Profiel

Voor deze functie zoeken we een gedreven, zelfstandige professional met passie voor techniek. Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en werkt graag oplossingsgericht. Je hebt van nature een dienstverlenende en klantgerichte instelling en weet in stressvolle situaties je hoofd koel te houden. Vanuit je ervaring in de ploegendienst weet je wat het is om binnen een hecht team te werken en samen voor kwaliteit te gaan.

 • Je hebt een installatietechnische opleiding op MBO-niveau, eventueel aangevuld met specifieke cursussen op het gebied van services, onderhoud en regeltechniek;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de werktuigbouwkundige installatiebranche;
 • Aanvullende opleidingen in klimaattechniek, koeltechniek en meet- en regeltechniek zijn een pré;
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL en hebt basis kennis op het gebied van NEN3140, NEN1010 en NEN2767.
Doorsturen