Lead Electrical Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 80.000
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8616000
  • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Een echte fanatieke techneut met hart voor de elektrotechniek en in staat om te coördineren. Herken jij jezelf hierin? Word jij de Lead Electrical Engineer binnen deze vooraanstaande system integrator die bekende opdrachtgevers bedient zowel nationaal als internationaal? Engineering en werkvoorbereiding zijn de belangrijkste onderdelen van deze functie. Je hebt bovendien de ambitie om een team van 3 à 4 technici aan te sturen, dit kunnen zowel starters als ervaren Engineers Elektrotechniek zijn. Je zal flinke stappen maken in je positie en zelf ook ontwikkeling doormaken als aansturend talent. Daarnaast zal je je collega’s helpen groeien en hun successen waar maken met jouw begeleiding en expertise. Je wil jezelf nog verder ontwikkelen door het EPLAN- en standaardisatie gedeelte oppakken.

Functie

De organisatie waar jij de Lead Electrical Engineer zal zijn is een system integrator die zowel hardware als software ontwerpt, programmeert en inbedrijfstelt. Dit zijn hightech besturingstechnische projecten voor bedrijven in de food, feed, farmaci en of oil and gas. Daarnaast komt het ook voor dat je renovatieprojecten doet en/of gehele productielijnen ververst met de nieuwste hardware en software. Jij bent in dit geval verantwoordelijk voor de Hardware afdeling, maar je blijft nauw contact met Software hebben. Dit gaat zeer gemoedelijk en je laat jouw kennis groeien op het gebied van softwarematige besturingstechniek. Als je ervaring hebt op het gebied van standaardisering in E-Plan zou dit geweldig zijn, de organisatie waar jij voor gaat werken wil hier verder in groeien.

Bedrijf

YER Technology heeft een stevige positie in de technische sector en heeft een groot netwerk in disciplines als hightech, machinery, process automation, automotive, marine, oil & gas en manufacturing. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak hebben we een langlopende samenwerking met onze opdrachtgevers. Daarnaast mogen we ons preferred supplier noemen van een aantal gerenommeerde multinationals en toeleveranciers. Zo hebben wij een ruim aanbod van opdrachten door heel Nederland en is er altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

Aanbod

In de functie van Lead Engineer Elektrotechniek sta je midden in het proces van engineering en werkvoorbereiding. Je krijgt de kans om jouw technische skills te combineren met jouw vaardigheden om te plannen en te organiseren. Tevens laten we je ontwikkeling doormaken en je groeien op gebied van zowel soft skills als technische kennis.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden en een stevig salaris, bieden wij je de kans om je te ontwikkelen op de gebieden van begeleiden en ondersteunen. Wellicht dat je in de toekomst door kan groeien richting Manager Engineering en/of procedureaanname, zodat je voortgangsgesprekken en evaluaties kan voeren. Het kan ook zijn dat je zelf een andere richting voor ogen hebt om in door te groeien, hier kan je op onze ondersteuning rekenen.
Dat je een contract voor de duur van een jaar, of een vaste aanstelling mag ontvangen zal duidelijk zijn. Een auto van de zaak hoort ook bij de functie.

Profiel

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent in staat om een goede verstandhouding met je collega’s en de klant op te bouwen en te behouden. Je hebt het vermogen om projecten uitstekend te analyseren voordat het aan de productie wordt geïntroduceerd en bent vaardig in het nauwkeurig opstellen, vastleggen en archiveren van instructies en processen. Je hebt enkele jaren ervaring als Engineer in de elektrotechniek en je kent de “elektro-engineeringswereld”. Je beschikt over kennis van elektrotechnische en elektrische installaties, meet-, regel- en besturingtechniek. Ook heb je uitgebreide kennis van materialen in jouw vakgebied, de te gebruiken apparatuur, principes en methodes voor het maken van elektrotechnische berekeningen en weet eventueel alternatieven te bieden. Je hebt aantoonbare ervaring met E-plan en affiniteit met 3D-tekenpakket Solid Edge of gelijkwaardig. Bijblijven in je vakgebied is een must. Je beheerst de Engelse en Duitse taal. Je bent in het bezit van een technisch hbo-diploma, eventueel aangevuld met vaktechnische cursussen en/of trainingen.

Doorsturen