Junior Engineer Hoogspanning

Doorsturen
 
 • Aanbod Tot € 35.000
 • Functiegroep Energie
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8613700
 • Locatie Zwolle
 • Contract Detachering via YER, Interim / ZZP
 • Branche Construction

Over deze vacature

Vanuit YER hebben wij een goede samenwerking met Omexom en bieden wij gekoppeld aan deze functie een Talent Development Programme aan. Dit voor iedereen die een technische HBO-opleiding heeft afgerond/gaat afronden en interesse heeft in de Energietechniek, maar daar nog niet het juiste traject voor heeft gevolgd om in aan de slag te kunnen gaan.

Dit programma is gekoppeld aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar je dan een post-HBO-opleiding gaat volgen genaamd de Power Course. Dit betreft een volwaardig gecertificeerde opleiding, waarmee je binnen de energietechniek een vliegende start en het verschil gaat maken! Naast dat je ééns in de twee weken op de maandag lessen volgt aan de HAN werk je fulltime als Junior Electrical Engineer. Oftewel direct een leuke functie en je ook nog verder ontwikkelen. Naast voorgaande zitten er in het programma ook soft en business skills verweven. Na 2 jaar ben je een volwaardig Engineer en heb je je persoonlijk ook ontwikkeld naar een 2.0 versie.

Functie

Als Junior Electrical Engineer ben je onderdeel van een projectteam. Onder leiding van een Lead Engineer of ervaren collega werk je aan projecten voor bijvoorbeeld landelijke en regionale netbeheerders. Na het definiëren van deeltaken ga je zelfstandig aan de slag. Zo maak je onder een goede begeleiding kennis met de branche en de werkzaamheden van Omexom. Op deze manier word je klaargestoomd om een cruciale rol te spelen in de realisatie van bijvoorbeeld een besturingssysteem voor een hoogspanningsinstallatie. De werkzaamheden lopen uiteen. Je bent betrokken bij projecten in de nieuwbouw, uitbreidingen en renovaties.

Binnen het team heerst er een goede sfeer, ze gaan samen graag sportieve uitdagingen aan en staan klaar voor elkaar! Dit zorgt ervoor dat deadlines van projecten worden behaald en ze graag hun team uitbreiden met nieuwe collega's.

Bedrijf

Omexom is specialist op het gebied van elektriciteit en netwerken. Ze heeft diepe en brede expertise in hoogspanning en laagspanning en biedt innovatieve oplossingen aan klanten. Omexom is een netwerkorganisatie met business units in maar liefst 40 landen.

Aanbod

 • Vast dienstverband met goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een twee jarig officieel gecertificeerde ‘Power Course’ aan de HAN Hogeschool gefinancierd door YER, hierin worden vakken gegeven door de vakspecialisten uit de markt, waardoor deze post-HBO zich onderscheid in de markt. Jij staat hierin centraal en zult worden opgeleid tot een Professioneel Engineer binnen de midden-hoogspanning;
 • Toekomstperspectief als bijv. werkvoorbereider, engineer, projectmanager, tendermanager, inkoper, contractmanager;
 • Persoonlijke ontwikkeling, dit zijn zowel soft als business skills.

Profiel

Ben je geïnteresseerd in de Energietransitie en houd je van het maken van complexe berekeningen? Dan kan dit programma binnen de energietechniek jou een mooie toekomst brengen!

Belangrijk is wel dat je een technische HBO-opleiding hebt afgerond/gaat afronden en je wiskundig sterk bent om goed op dit programma aan te kunnen sluiten. Is dit het geval, dan komen we graag verder met je in contact!

Doorsturen