Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep Insurance
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8605600
  • Locatie Rotterdam
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Ben jij die Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen die het verschil maakt bij onze opdrachtgever? YER Insurance biedt je de kans jouw kennis en ervaring te delen bij een aansprekende verzekeraar. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven!

Functie

In jouw adviserende, commerciële rol ben je in staat om klanten aan te binden. Je werkt nauw samen met de accountmanagers Zakelijke Markt, samen met hen ben je verantwoordelijk voor deskundig en klantgericht advies aan nieuwe en bestaande relaties. Je bent dan ook mede ‘het gezicht van de zaak’ binnen het zakelijke segment, je signaleert en geeft invulling aan de behoefte van de klant. Jaarlijks stel je samen met de accountmanagers het marktbewerkingsplan op, zodat jullie in staat zijn op planmatige wijze de markt te bewerken. Omdat wij streven naar totaaladvies en (dus) totaalrelaties, heb je een brede scope en lever je maatwerk.

Bedrijf

Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij onze opdrachtgever. Al meer dan 25 jaar hebben we een intensieve samenwerking met gerenommeerde verzekeraars en gerelateerde financiële dienstverleners in Nederland. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak hebben we een zeer stevige positie verworven en een groot netwerk opgebouwd in een dynamisch werkveld. Het is tevens mogelijk om na een periode van detacheren in dienst te komen van onze opdrachtgever.

Aanbod

Je bent resultaatgericht, enthousiast en stelt van nature de klant centraal. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke overtuigingskracht. Je bent ondernemend, resultaatgericht en een echte teamspeler, die niet alleen zichzelf, maar ook andere faciliteert om succesvol te zijn. De kwaliteit van de relatie met de klant staat bij jou voorop en je hebt de wil om zelfstandig te werken. Een gezonde dosis humor stellen we zeer op prijs!

Profiel

Je hebt een HBO- of MBO (+)-opleiding succesvol afgerond, bijvoorbeeld in een bedrijfseconomische of commerciële richting. Je bent in het bezit van het diploma WFT Basis, Schade (Particulier en Zakelijk), Inkomen en Vermogen. Aanvullende vakopleidingen (zoals Assurantie A en branchediploma’s of onderdelen daarvan) zijn een grote pre. Vanzelfsprekend zien we graag voor de functie relevante werkervaring.

Doorsturen