Engineer Elektrotechniek - Utiliteit

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Construction & Civil Engineering, Energie
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8601900
  • Locatie Amsterdam
  • Contract Via YER
  • Branche Construction

Over deze vacature

Gebouwen en installaties worden alsmaar complexer. Er is een groeiende vraag naar totaaloplossingen om op een efficiënte en effectieve manier een compleet gebouw te ontwerpen en te realiseren. Dit maakt de rol van Engineer bij Heijmans Utiliteit tot een uitdaging. Je gaat in deze functie deel uitmaken van een van Nederlands meest vernieuwende bedrijven in de bouwsector!

Functie

Als Engineer Elektrotechnische installaties ben je in samenwerking met de projectleider verantwoordelijk voor het ontwerpen en/of berekenen van de technische installaties voor zowel de ontwerp- als de uitvoeringsfase van één of meerdere serviceprojecten. Binnen deze afwisselende functie heb je veel interne en externe contacten betreffende de engineering van diverse service projecten met opdrachtgevers, bouwpartners, adviseurs en leveranciers.

Bedrijf

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten vastgoed, woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek en infra combineert. Door te sturen op kwaliteitsverbetering, integrale projecten, duurzaamheid en winstgevendheid realisereert ze toegevoegde waarde voor haar klanten.

Je werkt in deze functie bij Heijmans Utiliteit Services, vestiging Amsterdam, een middelgrote vestiging binnen Heijmans Utiliteit BV. Wij werken met circa 135 medewerkers aan uitdagende serviceprojecten binnen de Utiliteit, die zowel in opdracht van derden als in eigen projectontwikkeling worden gerealiseerd. Het werkgebied strekt zich uit over het midden en westen van ons land. De sfeer binnen de regio is dynamisch en informeel. Recente projecten zijn de verbouwing van het Vrouw & Kind Centrum in Spaarne Gasthuis en de Universiteit van Amsterdam.

Aanbod

Als Engineer Elektrotechniek gedetacheerd worden door YER betekent dat je in dienst treedt bij YER. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van YER begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden, zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed te noemen. We kijken goed naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij horende arbeidsvoorwaarden.

Na de detacheringsperiode van 1 jaar heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij Heijmans.

Profiel

  • Afgeronde hbo-opleiding op het gebied van elektrotechniek, mbo met de juiste werkervaring is bespreekbaar
  • Ervaring met engineering van elektrotechnische installaties in de utiliteit of bereid je hierin te ontwikkelen
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen
Doorsturen