Standardisation Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod Tot € 60.000
  • Functiegroep Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8595400
  • Locatie Utrecht
  • Contract Detachering via YER
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan bij een internationaal groeiende organisatie? Ben jij daarnaast op zoek naar een rol binnen Ontwikkeling en Value Engineering? Lees dan snel verder!

Functie

In deze functie houd je je bezig met het naar het juiste niveau brengen en houden van de machines. Je optimaliseert het ontwerp en leidt verbeterprojecten voor de machines uit het portfolio. Je draagt bij aan de continue verbetering van efficiëntie binnen de engineeringsafdeling en aan kennisontwikkeling en -borging. Je bent werkzaam in een multidisciplinair team en rapporteert aan de team leader.

Bedrijf

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Een sector waarin technologie en techniek centraal staan. Met een positie in de top van de internationale markt, behoren de grootste voedselproducenten tot de klantenkring van deze organisatie. Er heerst een informele sfeer en de werknemers zijn hands-on, samen gaan ze voor kwaliteit!

Aanbod

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Profiel

De nieuwe collega die wij zoeken is nauwkeurig en vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren. Je houdt van een dynamische omgeving, waarin er ook iets gevraagd wordt van jouw initiatief. Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over een afgeronde HBO/WO-opleiding richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van 3D CAD programma's (Solidworks) is een pré. Daarnaast heb je vanzelfsprekend affiniteit met engineeringsprocessen en ben je als senior in staat om engineers te begeleiden. Hiervoor beschik je over goede communicatieve vaardigheden, ben je een teamplayer en heb je overtuigingskracht. Overige competenties die jou kenmerken zijn een analytisch denkvermogen, flexibiliteit, resultaatgerichtheid, gestructureerd werken, pragmatisch en proactief ingesteld zijn. Omdat het om een international bedrijf gaat, beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Doorsturen