Medewerker Commerciële Binnendienst AI

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Support, Sales, Customer Service
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer 8597100
 • Locatie Limburg
 • Contract Interim / ZZP
 • Branche Consumer Goods, Services

Over deze vacature

Goede commerciële binnendienstmedewerkers doen meer dan alleen vragen beantwoorden, veel meer. De beste serviceteams zijn je actiefste soldaten in de strijd om de klant te behouden. Met de voeten in de modder doen deze ambassadeurs van jouw merk er alles aan om iedere klant een geweldige ervaring te geven.

Functie

De Commerciële Binnendienstmedewerker Washroom werkt in teamverband vanuit een ondersteunende rol met de diverse accountmanagers Washroom samen en rapporteert aan de Manager Commerciële Binnendienst. De afdeling Commerciële Binnendienst is verantwoordelijk voor commerciële en administratieve ondersteuning van alle accountmanagers bij het gehele commerciële proces en ondersteunt de accountmanagers bij het realiseren van de gestelde sales targets.

Functiedoel
De medewerker Commerciële Binnendienst Washroom is medeverantwoordelijk voor proactieve en systematische benadering van (potentiële) eindklanten, waardoor klantwensen en -behoeften helder zijn, afspraken worden vastgelegd en afgehandeld waardoor de klant tevreden is over de producten en serviceverlening van het bedrijf.

Resultaatgebieden:

Visie en beleid:
Werkzaamheden zijn uitgevoerd conform de visie en het beleid van de organisatie. Ontwikkelingen binnen het vakgebied worden proactief bijgehouden, gesignaleerd en beoordeeld op consequenties voor de eigen werkzaamheden en resulteren zo nodig in verbetervoorstellen en professionalisering van werkwijze, procedures en dienstverlening.

Sales:
(Potentiële) klanten worden proactief en systematisch geworven en benaderd. Verkoopkansen in de markt worden actief onderzocht en besproken met de accountmanagers Washroom. Afspraken zijn zorgvuldig vastgelegd en opgevolgd waardoor de klant tevreden is met de producten en dienstverlening van het bedrijf. Klantinformatie wordt in een CRM-systeem onderhouden, waardoor proactieve klantopvolging plaats kan vinden.

Orderentry:
Projectorders zijn administratief correct en actueel afgehandeld. De klant beschikt over correcte informatie. Diverse vormen van follow-up naar aanleiding van contact met (potentiële) klant worden proactief opgepakt.

Aftersales:
Er is een correcte en tijdige afhandeling van klachten, rapportages, monsters, vergoedingen en tailor made documentatie, waardoor de klant tevreden is met de producten en dienstverlening van het bedrijf.

Communicatie:
Er is een helder beeld van de klantwensen. Markt- en klantinformatie is tijdig en correct gecommuniceerd met betrokken collega’s en interne afdelingen zodat klantgerichte oplossingen geboden kunnen worden, die bijdragen aan een goede positionering en positief imago van het bedrijf. Bewaken van zorgvuldige communicatie tussen diverse stakeholders (eindklant, groothandel, Accountmanagers en andere interne afdelingen).

Bedrijf

Onze opdrachtgever is producent van innovatieve oplossingen voor betere toilethygiëne met uitzonderlijke milieuprestaties. De organisatie is koploper op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het familiebedrijf richt zich met name op de out-of-home specialist en heeft met haar merk het meest milieuvriendelijke toiletpapier ter wereld in huis. Distributie van de totaaloplossingen verloopt o.a. via de professionele groothandel. Zij is recent overgenomen door een Duits familiebedrijf. Met meer dan 3.000 medewerkers en een omzet van zo'n 1 miljard Euro behoort zij tot de drie grootste aanbieders op de Europese tissuemarkt. De waarden van beide familiebedrijven komen sterk met elkaar overeen en de assortimenten vullen elkaar goed aan.

Aanbod

Tijdelijk contract van ongeveer 6 maanden met opties voor verlenging.

Profiel

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Vakkennis t.a.v. presales/sales/aftersales, verkooptechnieken, markten en marktontwikkelingen
 • Goede mondeling en schriftelijke communicatieve vaardigheden, kennis van gesprekstechnieken
 • Talenkennis Nederlands en Engels
 • Automatiseringskennis MS Office, SAP en CRM (Sugar)
 • Proactief, gedreven, betrokken, flexibel, overtuigingskracht
Doorsturen