Consultant Legal

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Legal & Tax
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 8566400
  • Locatie Amsterdam
  • Contract In dienst van YER
  • Branche Consultancy & HR

Over deze vacature

Elke dag het beter doen dan gisteren, daar staan wij als team voor. Onze kernwaarden kwaliteit, no-nonsense en transparantie staan centraal in onze dienstverlening richting klanten en kandidaten. In verband met de groei van het aantal opdrachten zijn wij toe aan uitbreiding van ons team met een ambitieuze Consultant Legal die samen met ons de business verder gaat uitbouwen.

Team YER Legal is uniek binnen de markt van Legal Recruitment door onze manier van (samen)werken. Wij delen onze netwerken, opdrachten, targets en successen. Interne concurrentie kennen wij niet. Wij werken dagelijks samen voor onze klanten en kandidaten. Zij staan immers centraal!

Functie

Als Consultant Legal ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze business. Je legt contacten, breidt ons netwerk uit, komt aan tafel bij de potentiële opdrachtgevers en vertaalt dit naar concrete business. Daarbij ligt je focus tevens op het op- en uitbouwen van ons kandidatenbestand, waarbij jij de ambities van kandidaten kent, zodat je altijd een perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat kunt realiseren. Ook is het van belang dat jij de door jou geplaatste medewerkers blijvend aan jou weet te binden, waarbij heldere communicatie het sleutelwoord is.

Verder betekent de rol van Consultant Legal: kiezen voor een ondernemende positie met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid, duidelijke doelstellingen en een directe koppeling tussen succes en beloning. Het resultaat telt, waarbij snelheid en kwaliteit essentieel zijn.

Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. In Nederland hebben we 9 kantoren en daarnaast zijn we ook gevestigd in de Verenigde Staten. We zijn al sinds 1987 actief in de arbeidsbemiddeling en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende internationale speler.

YER Legal is onderdeel van YER Nederland. Ons team bestaat momenteel uit vier consultants en een recruiter. Naast werving & selectie bieden wij sinds 2016 ook de mogelijkheid van detachering en bemiddeling van zzp’ers aan. Wij werken samen met de top 100 van het bedrijfsleven en diverse advocatenkantoren (met name high-end boutiques).

Aanbod

Als jij de kandidaat bent waar wij naar op zoek zijn, dan bieden wij jou graag het volgende:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder aantrekkelijke bonusregeling en leaseauto);
  • Opleidingsmogelijkheden, o.a. via de YER Academy;
  • Onderdeel van een hecht team waar kwaliteit voorop staat en successen worden gevierd.

Overtuig ons dat je een meerwaarde bent voor het behalen van onze doelstelling en we geven je alle vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen om er een succes van te maken. Succes wordt gewaardeerd én beloond!

Profiel

Onze nieuwe collega heeft een juridische vooropleiding (WO) en juridische werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven en/of advocatuur. Je bent geïnteresseerd in en wil je graag adviseren over het carrièreperspectief van een jurist. Je kan daarnaast uitstekend als business partner en gesprekspartner op niveau fungeren voor onze opdrachtgevers omdat je de uitdagingen (zowel inhoudelijk als organisatorisch) waar Heads of Legal en Partners van Advocatenkantoren dagelijks mee te maken hebben verstaat.

Doorsturen