Supplychain Logistics Developer

Doorsturen
 
 • Aanbod € 35000 - € 50000
 • Functiegroep Finance, Logistics
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8490300
 • Locatie Noord-Holland
 • Contract In dienst van opdrachtgever
 • Branche Food, Feed & Pharma

Over deze vacature

Ligt jouw uitdaging in het verbeteren van processen op basis van data-analyse in een dynamische productieomgeving? Lees dan verder!

Functie

In deze functie ondersteun je de afdeling Analytics & Advice, als onderdeel van de logistieke organisatie in het optimaliseren en stabiliseren van de processen binnen de supplychain. Je geeft advies en maakt analyses op basis van data uit de beschikbare systemen en vertaalt deze naar relevante management- of klantinformatie. Je interpreteert en beoordeelt de prestaties van productieactiviteiten aan de hand van kengetallen en capaciteitsberekeningen en signaleert hieruit trends en structurele problemen.

Vanuit een nauwkeurige probleemanalyse (lean/scrum) ondersteun je actief bij en in verbeterprojecten. Je adviseert over oplossingen en innovaties en draagt zorg voor een integraal inzicht met betrekking tot de impact van de veranderingen op de hele (productie)keten. Naast het verzamelen en interpreteren van data, fungeer je ook als vraagbaak en klankbord voor leidinggevenden van de operationele teams waar veranderingen doorgevoerd worden. Je draagt bij aan borging van de procesveranderingen, door de processen administratief correct vast te leggen en door Key-userschap voor systemen als SAP Portal en Baan (vertalen van behoeften naar requirements voor o.a. Functioneel Beheerders). In deze dynamische productieorganisatie draag je tevens bij in het geven van trainingen aan medewerkers over het gebruik van (nieuwe) systemen en neem je deel als analist in contineous improvement changes.

Je rapporteert in deze functie aan de Manager Supplychain Analytics & Advice en draagt bij aan het opstellen en uitvoeren van het afdelingsplan, wat erop gericht is de processen in de organisatie steeds scherper in kaart te brengen. Hierbij werk je nauw samen met verschillende collegae zoals de Standards & Pricing- en S &OP Analyst.

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationale productieorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie, verantwoordelijk voor de complete bevoorrading van vliegtuigen. Dagelijks verzorgd de organisatie ruim 55.000 maaltijden, waarbij er 300 deadlines te behalen zijn. De organisatie kenmerkt zich door een hands-on, praktische inslag. Voor de nieuwe afdeling Supplychain Analytics & Advice zoeken wij een enthousiaste Supplychain Logistics Developer met een hoog analytisch vermogen en tegelijkertijd een praktische, hands-on aanpak om daadwerkelijk het verschil te maken in complexe veranderprocessen binnen de supplychain.

Aanbod

Naast een uitdagende werkomgeving en prettige, informele werksfeer biedt onze opdrachtgever een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is het salaris afhankelijk van jouw werkervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast heb je op jaarbasis 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van opleidingen op het gebied van Lean, procesoptimalisatie en doorgroeimogelijkheden.

Profiel

 • Afgeronde bachelor (technische) Bedrijfskunde, Logistiek/Supplychain Management of vergelijkbaar
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke analytische en coördinerende functie (planning, procesoptimalisatie, logistiek).
 • Kennis en affiniteit met diverse geautomatiseerde informatiesystemen, SAP is een pré
 • Gevorderde kennis van productie- en plansystemen en MS Office (Word, Excel, Access)
 • Je bent communicatief vaardig, houdt van data analyse en bent goed in staan cijfers te interpreteren
 • Praktisch ingesteld, integer en bent goed in staat hoofd- en bijzaken te onderscheiden
 • Fulltime inzetbaar
Doorsturen