Projectleider - Technisch Universiteit Eindhoven (TU/e)

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Functiegroep Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer 8096200
 • Locatie Eindhoven
 • Contract In dienst van opdrachtgever, Interim / ZZP
 • Branche Construction

Over deze vacature

Voor de dienst huisvesting van de Technische Universiteit in Eindhoven zoeken wij meerdere projectleiders. Je werkt in een complexe en uitdagende omgeving, gebouwen zijn altijd in gebruik. Ben jij sterk in aansturing, organiseren en besluitvorming, sta jij stevig in je schoenen en heb jij zicht op de verschillende belangen? Solliciteer dan snel.

Functie

Als Projectleider ben je eindverantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal projecten. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp, engineering en alle aspecten van projectuitvoering zoals kwaliteit, planning, organisatie, informatie en tijd/geld. Je organiseert en coördineert alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van projecten/opdrachten.

Gedurende de projecten heb je regelmatig contact met gebruikers en (interne) opdrachtgevers en stakeholders over het project. Je hebt tevens contact met externe adviseurs en leveranciers over de inhoud en het verloop van een project. Intern zorg je voor een zeer goede afstemming met en binnen de andere afdelingen van de Dienst Huisvesting. Voorts zie je toe op voorschriften/richtlijnen/procedures en ben je verantwoordelijk voor het toetsen van offertes, wat vraagt om kennis van en affiniteit met kostenramingen en -kengetallen.

Bedrijf

Technische Universiteit Eindhoven - Afdeling Projectbureau van Dienst Huisvesting
De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering, science & technology. Onze universiteit staat midden in de samenleving. Dat komt tot uiting in de groei van de universiteit én de groei van de TU/e campus, die zich ontwikkelt tot een aantrekkelijke hotspot voor studenten, onderzoekers, ondernemers, investeerders en hightech bedrijven met state-of-the-art offline en online faciliteiten. De komende jaren wordt nog volop gerenoveerd en gebouwd.

Dienst Huisvesting is één van de centrale diensten van de Technische Universiteit Eindhoven en is verantwoordelijk voor de totale vastgoedontwikkeling, het parkmanagement en de 75 hectare terreinen op de campus van het TU/e Science Park. Voor de TU/e zelf verzorgt zij het projectmanagement en het beheer van alle gebouwen, installaties en infrastructuur van de compacte campus. Dienst Huisvesting heeft een adviserende rol naar het College van Bestuur, de faculteiten en de diensten op huisvestingsgebied. Er is sprake van een klant/opdrachtgeverrelatie voor huisvestingsprojecten.

Dienst Huisvesting telt ongeveer 45 medewerkers en heeft vier afdelingen: Projectbureau, Vastgoed, Beheer & Onderhoud en het Bedrijfsbureau.

Het projectbureau realiseert de nieuwbouw-(ver)bouw en onderhoudsprojecten van de TU/e en zorgt ervoor middels proces-, programma- en projectmanagement dat de TU/e goed in control is op al haar GROTIK (geld, risico’s, organisatie, tijd, informatie, kwaliteit) aspecten. Voor het Projectbureau zijn wij op zoek naar een projectleider.

Aanbod

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Profiel

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan de volgende eisen:

 • Minimaal WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een Universitaire opleiding Bouwkunde
 • Je kunt volledig zelfstandig de projectuitvoering doen binnen de kaders van het door jezelf opgestelde projectplan
 • Je bent instaat om steeds nieuwe oplossingen te vinden waarbij het onderzoeken/beïnvloeden van de klantvraag noodzakelijk is
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van wet- en regelgeving binnen de bouw, normen en kwaliteitseisen binnen het vakgebied en financiën
 • Je hebt minimaal 2 á 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je beheerst de volgende competenties: overtuigingskracht, analytisch vermogen, kostenbewust handelen en resultaatgerichtheid competenties die zeer belangrijk zijn binnen de functie van projectleider
Doorsturen