Junior Adviseur Intake & Advies

Doorsturen
 
  • Aanbod € 35.000 - € 50.000
  • Functiegroep Insurance
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8459300
  • Locatie Noord-Holland
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Government & Legal

Over deze vacature

Voor een rechtsbijstandverzekeraar zoekt YER een Junior Adviseur Intake & Advies.

Functie

Klant als uitgangspunt, wij als aanspreekpunt
Bij het Legal Service Center (LSC) vindt het eerste contact plaats tussen klanten. Hier komen de vragen voor juridisch advies en ondersteuning telefonisch en per e-mail binnen.

Het LSC toetst of de vraag van de klant onder hun rechtsbijstandspolis valt en of er juridische ondersteuning kan worden verleend. In een aantal situaties kan ook een eerste juridisch advies worden gegeven. Het doel is om de klanten goed en snel te informeren over de dekking van hun polis en hun juridische positie. Wanneer er sprake van dekking is, dragen zij er zorg voor dat één van hun juristen de zaak in behandeling neemt. Wanneer er geen dekking is, geven zij de klant altijd een kort en praktisch advies mee. Hun aanpak zorgt ervoor dat de klant vanaf het eerste contactmoment ervaart dat hij/zij bij hen in goede handen is.

Wat ga je doen?
In deze functie verwerk je op een mensgerichte, empathische en effectieve wijze nieuwe meldingen en klantvragen die telefonisch en schriftelijk binnen komen.

Naast de (telefonische) intake, beoordeel je dossiers op dekking. Dit doe je aan de hand van de van toepassing zijnde polisvoorwaarden en onder begeleiding van een (Senior) Adviseur Intake & Advies. Ook kun je te maken hebben met het verdelen en prioriteren van dossiers die op dekking beoordeeld moeten worden.

Tot slot blijf je up-to-date op het gebied van interne en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied en volgt de maatschappelijke ontwikkelingen.

Bedrijf

De Rechtsbijstandverzekeraar verzorgt de rechtshulp voor de verzekerden van zes gerenommeerde Nederlandse verzekeraars. De Rechtsbijstandverzekeraar doet dit geheel onafhankelijk en is met 320 juristen, waaronder circa 70 advocaten, één van de grootste aanbieders van juridische diensten in Nederland. Kwaliteit in de dienstverlening, juridische deskundigheid, klantfocus en goede communicatie zijn hierbij haar drijfveren. De Rechtsbijstandverzekeraar laat zich kenmerken als een organisatie met een collegiale en open werksfeer waar de klant centraal staat. Haar kernwaarden zijn verantwoordelijk, proactief, passie en duidelijkheid.

Aanbod

De rechtsbijstandverzekeraar is een organisatie in beweging, met een collegiale en informele sfeer, met als kenmerk een dynamische dienstverlening. Als je wilt kun je iedere dag op een andere werkplek inloggen. Naast een marktconform salaris kent de klant uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, vaste 13e maand, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Binnen de fiscale ruimte (WKR) biedt ze daarnaast mogelijkheid om een fiets of bijvoorbeeld laptop te kopen.

Profiel

Wie zoeken wij?
Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding Rechten of een afgeronde HBO-opleiding Rechten met enkele jaren relevante werkervaring. Je werkt nauwkeurig, beschikt over sociale vaardigheden en je hebt een groot empathisch vermogen. Je bent er op gebrand om expertise binnen het eigen vakgebied verder op te bouwen en je te blijven ontwikkelen.

Daarnaast beschik je over een analytisch vermogen en ben je in staat om overzicht te houden en een genuanceerde belangenafweging te maken bij de dossiers die je beoordeelt.

De kernwaarden "verantwoordelijk, duidelijk, proactief en passie" spreken je aan en deze wil je vol overtuiging uitdragen. Daarnaast zijn de kerncompetenties klantgericht, samenwerken, aanpassingsvermogen en integriteit voor jou een vanzelfsprekendheid.

Doorsturen