Interim HR Officer

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Functiegroep Human Resource & Recruitment
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer 8454800
  • Locatie Capelle aan den IJssel
  • Contract Detachering via YER, In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing, Construction

Over deze vacature

Voor Eriks, een multinational en toonaangevend industrieel toeleverancier, zijn wij op zoek naar een HR Officer. Ambieer je een zelfstandige functie waar je je kunt ontwikkelen binnen een internationale innovatieve organisatie? Dan biedt ERIKS jou een unieke kans om jouw ambitie te realiseren.

Functie

Als HR Officer werk je nauw samen met de HR Business Partner(s) en maak je onderdeel uit van de HR-afdeling (circa 15 medewerkers). Je adviseert proactief, ondersteunt en begeleidt het management bij vraagstukken rondom personeel. Je geeft uitvoering aan het HR-beleid en de verdere professionalisering hiervan en ondersteunt de organisaties om vriendelijk en respectvol met elkaar om te gaan om zo het beste uit de mensen te halen. Werving & selectie, ziekteverzuim en opleidingsbeleid zijn primaire de taken waar je een rol in speelt. Je bent een vraagbaak voor de medewerkers en voor de leidinggevenden. Je standplaats is Capelle a/d IJssel, echter ben je werkzaam voor meerdere locaties in Nederland.

De HR-afdeling werkt centraal en is fysiek georganiseerd op 3 vestigingen in Nederland (Capelle a/d IJssel, Alkmaar, Roermond). Naast het operations team (HR-administratie en payroll) bestaat HR uit HR Business Partners en HR officers. De HR-afdeling streeft ernaar om zich als waardevolle business partner te positioneren en werkt mee aan de verdere professionalisering en groei ambities van de organisatie. Standplaats is Capelle a/d IJssel.

Bedrijf

Met meer dan 350 vestigingen, 8.000 medewerkers, activiteiten in 21 landen en een omzet van zo'n 2 miljard euro is ERIKS internationaal een toonaangevende industrieel toeleverancier. Het bedrijf onderscheidt zich in de markt met specialistische materiaal- en toepassingskennis en een uitgebreid assortiment werktuigbouwkundige componenten. Je komt componenten van ERIKS bijvoorbeeld tegen in de Philips Senseo, Heineken Beertender en de Tesla.

ERIKS-Top-Employer-250

ERIKS is een Nederlandse organisatie die deel uitmaakt van SHV Holdings, een multinationaal bedrijf en het op één na grootste familiebedrijf van Nederland onder andere bekend van Nutreco, Makro Cash & Carry, Mammoet, SHV Energy en NPM Capital.

Video's:

Aanbod

Een afwisselende en inspirerende baan bij een innovatieve multinational met een informele sfeer. Volop mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. ERIKS beschikt over uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een winstuitkering een marktconform salaris en 12 ATV dagen bij een fulltime dienstverband.

Profiel

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting HRM. Je hebt 2-5 jaar werkervaring in een allround HR-functie in een commerciële omgeving. Je beschikt over de nodige kennis op het gebied van sociale wetgeving en arbeidsrecht. Je bent flexibel, integer, hebt een goed inlevingsvermogen en bent communicatief sterk. Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met alle dynamiek en hectiek in deze functie. Je bent resultaatgericht en hebt een probleemoplossend vermogen. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Doorsturen