Warehouse Manager Automotive

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden - regio Arnhem
  • Functiegroep Logistics
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer 8385500
  • Locatie Zevenaar
  • Contract In dienst van opdrachtgever
  • Branche Manufacturing

Over deze vacature

Een prachtige logistieke managementsrol bij een ambitieuze en groeiende, financieel sterke onderneming.

Functie

In deze logistieke spilfunctie ben je verantwoordelijk voor het proces inzake inkomende goederen, opslag en uitgaande producten, alsmede het interne transport (van en naar afdeling productie). Optimaal voorraadbeheer, leverbetrouwbaarheid en procesverbeteringen zijn sleutelbegrippen. Natuurlijk geef je daarnaast op enthousiaste wijze leiding (via teamleiders) aan een groep van zo’n 35 gemotiveerde professionals. Je rapporteert aan de Supply Chain Director.

Bedrijf

Onze opdrachtgever, RPC Promens uit Zevenaar, betreft een gerenommeerde, innovatieve producent en ontwerper van hoogwaardige kunststofcomponenten. Cliënten betreffen internationale ondernemingen binnen de utomotive sector. Er werken vakbekwame en nuchtere medewerkers met toewijding en enthousiasme aan de ontwikkeling, productie en assemblage van een brede range aan specifieke kunststofproducten. Een stabiele en vloeiende supply chain is de sleutel in met name de veeleisende automotive sector.

Aanbod

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Relevante HBO-opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring binnen een productie omgeving. Natuurlijk tevens kennis van opslag en transport/expeditie. Je bent organisatorisch sterk, een “bruggenbouwer”, hebt doordachte ideeën m.b.t. logistiek en weet die tevens om te zetten in praktische, effectieve maatregelen. Natuurlijk beheers je de Engelse taal, Duits is een sterke pre.

Doorsturen